2012-05-07 13:13:24
Φωτογραφία για ΡΑΪΤ: ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Ο Ζακ Ράιτ εντυπωσίασε αγωνιζόμενος στο Ρέθυμνο πριν πάει στην Κροατία και πλέον ακούγεται για τον Πανιώνιο αλλά και για τους Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ενώ ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζακ Ράιτ στην εφημερίδα "SportDay":

«Ηταν σπουδαία αυτή η χρονιά κι όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για όλο το Ρέθυμνο. Συνεργάστηκα πολύ καλά με όλους και δη με τον κόουτς Κουφό, τον οποίο εκτιμώ πολύ, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι το ελληνικό. Μετά την άφιξή μου μίλησα πολύ με τον προπονητή επί της ανάγκης να παίζω και με μυαλό, γιατί δεν φτάνουν τα αθλητικά προσόντα. Ηταν ο πρώτος που μου ανέλυσε ενδελεχώς πώς παίζεται το μπάσκετ και τον ευχαριστώ. Όπως ευχαριστώ τους φιλάθλους, που μας έκαναν να νιώθουμε σαν οικογένειά τους. Το κλίμα μεταξύ των παικτών ήταν εξαιρετικό. Ήμασταν κατ' αρχάς φίλοι. Το μόνο που μπορώ να πω στους φιλάθλους είναι ότι τους αγαπώ. Είναι οι καλύτεροι»


Για τις φήμες περί Πανιωνίου:

«Το βέβαιο είναι πως θα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Η φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη της καριέρας μου. Δεν έχω, όμως, υπογράψει πουθενά».

Από την Α1 ξεχώρισε τον Βασίλη Σπανούλη.

«Είναι σπουδαίος παίκτης! Στην αρχή της σεζόν όλοι είχαν τεράστιες προσδοκίες από εκείνον και κατάφερε να ανταποκριθεί. Παίζει καλά σε κάθε αγώνα και η ομάδα του είναι στους τελικούς του πρωταθλήματος και στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ:

«Προτιμώ το ευρωπαϊκό μπάσκετ, που παίζεται με καρδιά και μυαλό, για αυτό και μου ταιριάζει».

Για την προσπάθειά του να εξασφαλίσει διαβατήριο από τη Βοσνία, προκειμένου να αγωνίζεται ως κοινοτικός:

«Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας με πλησίασαν, μίλησα με τον κόουτς Άτσο Πέτροβιτς και έτσι ξεκίνησαν οι διαδικασίες. Τώρα περιμένουμε να ετοιμαστούν τα χαρτιά. Είναι ένα βήμα που θα βοηθήσει πολύ την καριέρα μου. Και θα ήθελα να αγωνιστώ και με την εθνική Βοσνίας. Θα πρέπει, βέβαια, να περιμένουμε»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ