2015-08-17 11:16:03
Φωτογραφία για Ινδονησία: Εντοπίστηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου - Χάνονται οι ελπίδες για τους επιβάτες
Ένα αεροπλάνο έρευνας και διάσωσης που ψάχνει για σημάδια του αεροπλάνου που χάθηκε με 54 επιβαίνοντες στην Παπούα της Ινδονησίας εντόπισε συντρίμμια που φέρονται να ανήκουν σ' αυτό, σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με έναν αστυνομικό διευθυντή της περιοχής.

Ο διευθυντής αστυνομίας της επαρχίας της Οροσειράς Μπιντάνγκ, Γιουνούς Γουάλι, είπε στο επίσημο πρακτορείο της Ινδονησίας Αντάρα ότι το αεροπλάνο έρευνας είδε τα πιθανά συντρίμμια του αεροπλάνου των εγχώριων αερογραμμών Trigana στην βορειοανατολική άκρη της Παπούα, κοντά στους καταρράκτες Οκσόπ, και πρόσθεσε ότι ένα συνεργείο εδάφους ετοιμαζόταν για να πάει εκεί.

Το αεροπλάνο της Trigana Air Service, τύπου ATR 42-300, συνετρίβη τη Κυριακή.

Το αεροσκάφος, ένα ATR 42-300 μικρών αποστάσεων που είχε κατασκευασθεί στη Γαλλία και την Ιταλία, μετέφερε 44 ενήλικες επιβάτες, πέντε μέλη πληρώματος και πέντε παιδιά και νήπια.


Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Σεντάνι της Τζαγιαπούρα με προορισμό το Οκσιμπίλ, νοτίως της Τζαγιαπούρα, πρωτεύουσας της επαρχίας της Παπουασίας, της ανατολικότερης της Ινδονησίας.

Σύμφωνα με το Δίκτυο Ασφάλειας της Αεροπορίας, μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων, το ATR 42-300 που έχει εξαφανισθεί είχε πραγματοποιήσει την πρώτη πτήση του πριν από 27 χρόνια.

Η Trigana, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, βρίσκεται από το 2007 στη μαύρη λίστα των αερογραμμών που απαγορεύεται να πετούν στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο λόγω ανησυχιών για τις προδιαγραφές ασφαλείας ή για τους κανονισμούς που ισχύουν στις χώρες στις οποίες λειτουργούν.

Πηγή: Real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ... ΑΛΕΞ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ... ΑΛΕΞ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ