2015-08-20 07:13:09
Φωτογραφία για Τι φανερώνει το σχήμα της πατούσας σας;
Φαίνεται ότι το σχήμα της πατούσας φανερώνει πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας... Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα παρακάτω και να διαπιστώσετε αν και πόσο ταυτίζεστε.

Υπάρχουν συνολικά τέσσερις βασικοί τύποι πατούσας που καθορίζουν προφανώς το αποτέλεσμα και είναι οι εξής:

Η κοινή πατούσα

Γνωστή επίσης και ως «Ρωμαϊκή Πατούσα». Είναι ο τύπος που δηλώνει ισορροπημένο ένα άτομο με καλές αναλογίες όχι μόνο της πατούσας αλλά και του σώματος. Τα άτομα αυτά είναι εξωστρεφείς και κοινωνικά και είναι πάντα έτοιμοι να μάθουν νέα πράγματα και ανοιχτοί σε εμπειρίες. Προφανώς αυτό είναι ένα ιδιαίτερο γνώρισμα των ταξιδιωτών και των ανθρώπων που αγαπούν να ανακαλύπτουν νέους πολιτισμούς.

Η πατούσα - «φλόγα»

Επίσης γνωστό και ως «ελληνική πατούσα.» Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού που προεξέχει και είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα δάχτυλα. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα ενεργητικό, που αγαπά τα σπορ, είναι δημιουργικός/η και ενθουσιώδεις με νέες ιδέες και νέους ανθρώπους. Τα άτομα αυτά είναι ενθαρρυντικά και συνήθως παρακινούν και τους υπόλοιπους. Ωστόσο μπορεί επίσης να είναι πολύ παρορμητικοί και κάποιες φορές να καταβάλλονται λόγω του έντονου στρες.


Η ορθογώνια πατούσα

Πρόκειται για μια πατούσα, όπου το μήκος των δακτύλων, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου ή του δεύτερου είναι σχεδόν ίδιο με τα υπόλοιπα του ποδιού, κάνοντας ένα ορθογώνιο σχήμα. Οι «ιδιοκτήτες» αυτής της πατούσας είναι υπεραναλυτικοί, αναλογίζουν και εξετάζουν τα πάντα και πριν πάρουν την οποιαδήποτε απόφαση ζυγίζουν και εξετάζουν τα θετικά και τα αρνητικά. Αυτό ασφαλώς από τη μια είναι καλό από την άλλη όμως κουράζουν υπερβολικά το μυαλό τους και τους λείπει ο αυθορμητισμός.

Η τεντωμένη πατούσα

Με ένα επίμηκες, στενό σχήμα, αυτή η πατούσα διαθέτει δάχτυλα που συντήκονται μαζί και ένα μεγάλο δάκτυλο που στενεύει προς την κορυφή. Αυτό το πόδι προφανώς ανήκει σε ανθρώπους που είναι αρκετά μυστικοπαθείς και έχουν κρυμμένα πάθη. Είναι επίσης κυκλοθυμικοί χαρακτήρες και αρκετά παρορμητικοί.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ