2015-08-22 13:48:38
Φωτογραφία για Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ, ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ VD
Με ευθύνη του κ. Τσίπρα αυτή η Βουλή δεν μπορεί να δώσει νέα κυβέρνηση, άρα οποιαδήποτε καθυστερηση μπορεί να έχει επιπτώσεις για τη χώρα, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Μεϊμαράκη, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για σχηματισμό κυβέρνησης που έχει λάβει ο τελευταίος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως είπε, οι συνταγματικές προβλέψεις θα πρέπει να τηρηθούν, «όμως όλοι εμείς δεν πρέπει να ρίξουμε νερό στο μύλο της αβεβαιότητας και της αδράνειας».

Η κ. Γεννηματά επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι η επιλογή του για εκλογές είναι τυχοδιωκτική και επιζήμια για τη χώρα, καθώς, όπως είπε, φοβάται τη στιγμή που θα φτάσει στους πολίτες ο λογαριασμός όσων υπέγραψε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τασσόμενη ουσιαστικά υπέρ της επίσπευσης της διαδικασίας των διευρευνητικών εντολών, υπογράμμισε ότι «το Grexit παραμένει στη αυλή μας». Πρόσθεσε ότι η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, «γι' αυτό η προσπάθεια μας εχει στόχο να αναδείξουμε τον τρίτο εναλλακτικό πόλο που μπορεί να αποτελεσει την ευγγήση για θετικές λύσεις».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε «ιδιαίτερα αισιόδοξη» σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ότι «έχει γίνει κατανοητό ότι έχει αδικήθηκε», ενώ προέβλεψε σημαντική επιστροφή στελεχών σε όλη την Ελλάδα.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ