2015-08-22 16:42:05
Φωτογραφία για Χρήσιμες συμβουλές για να βάλετε τέλος στον ιδρώτα
Τα αποσμητικά νέας τεχνολογίας ελέγχουν απόλυτα την εφίδρωση, διατηρούν τον ιδρώτα άοσμο και δρουν αποτελεσματικά για πολλές ώρες μετά την εφαρμογή τους.

Πόσες φορές δεν έχεις νιώσει τον ιδρώτα να έρχεται απρόσκλητος και ικανός να καταστρέψει σε δευτερόλεπτα την εμφάνισή σου ακόμα κι αν έχεις βγει πριν λίγη ώρα από το μπάνιο, ακόμα κι αν έχεις βάλει το αποσμητικό σου;

Εγώ πολλές. Και όμως υπάρχει τρόπος να προλάβεις το κακό της έντονης εφίδρωσης και της κακοσμίας με σωστές τακτικές και βέβαια τα σωστά αποσμητικά και αντιιδρωτικά.

Έχοντας υποστεί δεκάδες φορές τις συνθήκες που μπορούν να ''προδώσουν'' μια κομψή και αψεγάδιαστη εμφάνιση, μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως ακόμα και στις δυσκολότερες περιστάσεις το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να υγρανθούν τα ρούχα σου από την εφίδρωση, δίχως όμως την παραμικρή υποψία κακοσμίας.

Κι αυτό χάρη σε μια σειρά εύστοχων κινήσεων από το μπάνιο και τη χρήση του αποσμητικού, μέχρι το ψέκασμα του αρώματος και την επιλογή των υλικών από τα οποία είναι φτιαγμένα τα ρούχα σου.


Οι συμβουλές μας

1. Εφάρμοσε πάντα το αποσμητικό σου σε καθαρή μετά από μπάνιο και στεγνή επιδερμίδα, απλώνοντάς το στα σημεία που ιδρώνεις περισσότερο.

2. Για να μυρίζει όμορφα η επιδερμίδα του σώματός σου άπλωσε μια αρωματική κρέμα σώματος, ιδανικά από την ίδια σειρά με το άρωμά σου.

3. Αν ιδρώνεις πολύ και αντιμετωπίζεις πρόβλημα κακοσμίας, προτίμησε τα αποσμητικά σε στικ και roll-on λόγω της μεγαλύτερης ποσότητας που αφήνουν μετά το άπλωμά τους στην επιδερμίδα.

4. Προσοχή στα σημάδια που αφήνουν ορισμένα αποσμητικά στα ρούχα. Αν πρόκειται να φορέσεις ένα αμάνικο χρωματιστό ρούχο, πρόσεξε το αποσμητικό που θα χρησιμοποιήσεις να μην αφήνει ίχνη.

5. Μην χρησιμοποιείς αντιιδρωτικά προϊόντα, αν δεν ιδρώνεις υπερβολικά. Τα αποσμητικά είναι εξίσου αποτελεσματικά για την περίπτωση.

6. Φόρεσε ρούχα από βαμβακερό ύφασμα, όταν είσαι σίγουρη πως πρόκειται να ιδρώσεις στη διάρκεια της ημέρας. Τα μεταξωτά, τα μάλλινα και τα συνθετικά υφάσματα ''παγιδεύουν'' την υγρασία και ευνοούν την ανάπτυξη βακτηριδίων με συνέπεια την κακοσμία.

7. Αν παρά το αποσμητικό σου υπάρχει κακοσμία με την εφίδρωση, άπλωσε στις μασχάλες και στα σημεία που ο ιδρώτας σου μυρίζει λίγο betadine με ένα βαμβάκι και άφησε το για όλη τη νύχτα. Επανέλαβε για 4-5 ημέρες, ώστε να εξουδετερώσεις τα βακτηρίδια που προκαλούν την κακοσμία.

8. Αν έχεις σκοπό να φορέσεις το άρωμά σου, καλό είναι να προτιμήσεις ένα αποσμητικό άοσμο, ώστε να αποφύγεις το δυσάρεστο μπέρδεμα των αρωμάτων τους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ