2015-08-23 20:31:26
Φωτογραφία για Fight Club Patras: Στην Πάτρα ο Τούρκος ολυμπιονίκης Bahri Tanrikulu
Μια μεγάλη μορφή Παγκοσμίου κύρους έδωσε το παρών στο Green Camp Tae Kwon Do, που διεξάγεται στην Κουρουτα. Πρόκειται για τον Τούρκο Bahri Tanrikulu, ολυμπιονίκη αθλητή Παγκοσμίου κλάσης και πλέον μεγάλο προπονητή , ο οποίος μετά από πρόσκληση που του έγινε έφτασε στην πόλη μας την περασμένη Τρίτη για να παρευρεθεί στην αγωνιστική προετοιμασία των ομάδων για μια εβδομαδα.

Στο Green Camp Tae Kwon Do, συμμετέχει και ο Α. Σ. Fight Club Patras, ενόψει της αγωνιστικής προετοιμασίας της ομάδας, η οποία ξεκίνησε στις 12 Αυγούστου.

Πολλές αναμνήσεις ήρθαν στο προσκήνιο για τους δύο , τον κ. Bahri Tanrikulu και τον κ. Κοτσόπουλο Μιχάλη, καθώς 15 χρόνια πριν το 2000 οι δυο άνδρες, διεθνείς αθλητές τότε, είχαν αγωνιστεί στα ημιτελική φάση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών με τα χρώματα των Εθνικών ομάδων τους, κατακτώντας την 1η Θέση και 3η Θέση αντίστοιχα στην κατάταξη.

Oι δυο προπονητές συζήτησαν ώρες για πολλά θέματα με γνώμονα την εξέλιξη και το μέλλον στο tae kwon do, και ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για μελλοντική συνεργασία με την Τουρκία που είναι πλέον η δεύτερη δύναμη παγκόσμιος στο T.K.D. Ο προπονητής του Fight Club Patras ένιωσε ιδιαίτερη τιμή που παραβρέθηκε και πάλι με τον Βahri ο οποίος όπως μας είπε : είναι δύο φορές Ολυμπιονίκης, δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής και έχει κατακτήσει τέσσερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στην καριέρα του σε διαφορετικές κατηγορίες. O Τούρκος προπονητής θα παραμείνει στην πολη μας μέχρι την Κυριακή 24/8 όπου θα αναχωρήσει την επομένη Τέταρτη για Κωνσταντινούπολη.

Να σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα ολοληρώνεται η πρώτη περίοδος της αγωνιστικής προετοιμασίας των αθλητών του Fight Club Patras, η οποία περιλαμβάνει δίωρες διπλές προπονήσεις με στόχο τη φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση των αθλητών.

Η ομάδα θα συμμετέχει, στη συνέχεια, στο International Camp Tae Kwon Do στα Τρίκαλα, την περίοδο 26/8 – 31/8, μεταξύ 50 ελληνικών ομάδων και 17 ευρωπαϊκών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ