2015-08-23 23:47:26
Φωτογραφία για ΤΡΙΑΡΑ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ»! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0 *VIDEOS*
To άγχος της πρεμιέρας δεν στάθηκε ικανό να καρδιοχτυπήσει τον Ολυμπιακό που επικράτησε άνετα του Πανιωνίου με 3-0, χωρίς ν'απειληθεί ιδιαίτερα, αφού η μοναδική φορά που έγινε κάτι τέτοιο ήταν στο δεύτερο ημίχρονο από λάθος του Σιόβα.

Ο Ολυμπιακός είχε καλά διαστήματα στο παιχνίδι του, αλλά είναι εμφανές ότι λείπει η συνεργασία στην επίθεση, όπου ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του ο Φινμπόγκασον, ενώ και ο Πάρντο σήμερα έδειξε ιδιαίτερα αγχωμένος.

Φορτούνης και Ντουρμάζ οι καλύτεροι παίκτες των Πειραιωτών και από κοντά σε απόδοση ο Μπουχαλάκης, ο Μασουακού, και ο -πολύ σοβαρός- Ντα Κόστα.

Στο 24' ο Φορτούνης μετά από πολύ καλή ενέργεια του Ντουρμάζ έκανε άψογο κατέβασμα της μπάλας και πλάσαρε στη γωνία του... ακίνητου Παπαδόπουλου για να κάνει το 1-0.

Στο 72' ο Μπουχαλάκης βρήκε ελεύθερο χώρο και με σουτ έξω από την περιοχή που κόντραρε σε παίκτη του Πανιωνίου και άλλαξε την πορεία της μπάλας έκανε το 2-0.


Στο 91' ο Ντοσεβί λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνιού έπιασε ένα ευθύβολο δυνατό σουτ και κάρφωσε τη μπάλα στη γωνία του Παπαδόπουλου για να γράψει το τελικό 3-0.

Περισσότεροι από 25.000 θεατές χειροκρότησαν θερμά τους νταμπλούχους, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και στο τέλος της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Πάρντο (76' Σεμπά), Ντουρμάζ, Φορτούνης (87' Ντοσεβί), Φινμπόγκασον (69' Χάρα).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Σιώπης (64' Μητρόπουλος), Κόρμπος, Μπουμάλ, Μπακασέτας (77' Καθάριος), Μασούρας, Ντουρμισάι (65'Ανσαριφάντ).

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης από την κάμερα της Nova :

Δείτε το 1-0, ΕΔΩ

Δείτε το 2-0, ΕΔΩ

Δείτε το 3-0, ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ