2015-08-24 01:22:07
Φωτογραφία για Καλύτερος ύπνος με 7 κινήσεις...
Δοκιμάστε αυτά και όνειρα γλυκά!

1. Ξεφορτωθείτε τη σαβούρα

Το πρώτο βήμα για ένα καθαρότερο υπνοδωμάτιο είναι να πετάξετε ό,τι δεν χρειάζεστε να βρίσκεται εκεί μέσα. Ένα ασφυκτικά γεμάτο υπνοδωμάτιο μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος και να νιώθετε ότι σας πνίγει. Επιπλέον, μετακινώντας όλα όσα δεν χρειάζεστε είναι ο τέλειος τρόπος για να μειώσετε την σκόνη και να την διώξετε μακριά.

2. Ξεσκονίζετε τακτικά

Η σκόνη είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για αλλεργίες και άσθμα. Εάν αφήνετε τη σκόνη να μείνει για μεγάλο διάστημα στο σπίτι σας, είναι σαν να προσκαλείτε τα συμπτώματα της αλλεργίας να σας επισκεφτούν και να επηρεάσουν τον ύπνο σας. Ξεσκονίστε τα έπιπλα, τα παράθυρα και τους καθρέφτες και μην ξεχάσετε την σκόνη που μαζεύεται κάτω από το κρεβάτι.

3. Καθαρίστε τα χαλιά

Τα χαλιά, μπορεί να κρατούν το δωμάτιο ζεστός, αλλά αιχμαλωτίζουν τη σκόνη και άλλα σκουπιδάκια. Μην ξεχνάτε να τα καθαρίζετε τακτικά και στο τέλος κάθε χρόνου, να τα στέλνετε καθαριστήριο.


4. Κρατήστε τα κατοικίδια μακριά από το κρεβάτι

Μπορεί να είναι φοβερά χαριτωμένα, αλλά θα παραμείνουν χαριτώμενα ακόμα κι αν κοιμηθούν στο σαλόνι. Κρατήστε τα μακριά από το υπνοδωμάτιο και κυρίως το κρεβάτι σας, εκτός αν θέλετε να το γεμίσουν τρίχες και άλλες βρωμιές που φέρνουν από την καθημερινή σας βόλτα.

5. Χρησιμοποιήστε βιολογικά καθαριστικά

Προτιμήστε καθαριστικά βιολογικής παραγωγής ή, γιατί όχι, δικής σας παραγωγής. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με συνταγές για σαπούνια και καθαριστικά που μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας.

6. Πλένετε συχνά τα σεντόνια σας

Μπορεί να σας ακούγεται αυτονόητο αλλά είναι σημαντικό να κρατάει κανείς καθαρά τα σεντόνια του, ώστε να μη μαζεύουν σκόνη και υγρασία που μεταφέρονται από το ανθρώπινο σώμα.

7. Βγείτε εκτός δωματίου

Ένας βασικός τρόπος για να κρατήσετε το δωμάτιό σας καθαρό είναι να μειώσετε την κίνηση μέσα σε αυτό. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να βλέπετε τηλεόραση, να τρώτε, να διαβάζετε και να δουλεύετε πάνω στο κρεβάτι σας. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα το κρατάτε πιο καθαρό, αλλά και θα το συνδέσετε μόνο με τον ύπνο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ