2015-08-25 15:45:16
Φωτογραφία για Οι παίκτες του ριάλιτι Geordie Shore έκαναν ζημιά χιλιάδων ευρώ στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα βρέθηκε το καστ της σειράς ριάλιτι Geordie Shore που προβάλλεται στο MTV.

Το βρετανικό ριάλιτι φημίζεται τόσο για την προκλητική συμπεριφορά των παικτριών και παικτών όσο και για τις ακραίες αντιδράσεις τους.

Νεαρές γυναίκες με μικροσκοπικά μπικίνι, βρίζουν, κάνουν εξαντλητικές δίαιτες και προκαλούν όσο μπορούν (και επιβάλλεται από την παραγωγή).

Η 11η σεζόν απαιτούσε γυρίσματα στην Ελλάδα και ξεκινώντας από την Κρήτη, το διάσημο καστ βρέθηκε σε διάφορα σημεία της χώρας. Καλά πληροφορημένες πηγές των βρετανικών εφημερίδων κάνουν λόγο για καταστροφές στα ξενοδοχεία που διέμεναν και σε σκάφη.

Όταν όμως ήρθε ο λογαριασμός οι παίκτες έγιναν «έξω φρενών» αφού ζητήθηκε να καλύψουν οι ίδιοι τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Μάλιστα οι παίκτες έκαναν λόγο για 2 μέτρα και 2 σταθμά. «Από τη μία πλευρά η παραγωγή μας ενθαρρύνει να "τρελαθούμε", αλλά όταν το κάνουμε δεχόμαστε επίπληξη και πρόστιμο» είπαν δύο από τις παίκτριες.

Πρωταγωνιστούν οι Charlotte Crosby, Gary Beadle, Marnie Simpson, Holly Hagan, Chloe Etherington, Kyle Christie, Aaron Chalmers Nathan Henry και Scotty T.

Πηγή: lifo
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ