2015-08-27 12:56:23
Φωτογραφία για Γιακουμάτος: Χωρίς κυβέρνηση εθνικής ενότητας δεν αντιμετωπίζεται η κρίση
Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά άφησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι θεωρεί δεδομένη την πρωτιά της ΝΔ και είπε ότι η ΝΔ έχει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση. "Αυτή η συσπείρωση κάνει το ποσοστό που είχε μπετόν αρμέ" τόνισε.

Το μνημόνιο έχει τρεις σελίδες, συνέχισε ο κ. Γιακουμάτος. "Η πρώτη σελίδα είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές. Είμαστε υπέρ, 99% θα το στηρίξουμε. Εμείς το έχουμε ενστερνιστεί και το έχουμε πιστέψει. Είναι τα δημοσιονομικά, η δεύτερη σελίδα. Είναι πράγματι πολύ σκληρά. Εκεί θα πρέπει να βάλουμε πραγματικά ισοδύναμα και να βρούμε τρόπους να αντιμετωπιστεί η μεγάλη και ακραία φτώχεια. Και το τρίτο είναι ότι πρέπει να κάνουμε πράγματι αναπτυξιακή πολιτική. Ποιος θα την κάνει την αναπτυξιακή πολιτική; Ο κ. Βαρουφάκης, ο κ. Τσίπρας, ποιος θα την κάνει; Άρα ο λαός ξέρει ότι η ΝΔ θα φέρει σταθερότητα, ψυχολογία στην οικονομία και θα εφαρμόσει μια χαρά το πρόγραμμα".


Αναφερόμενος στους κ. κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη είπε: "Να βράσω εγώ το νέος όταν ο νέος επτά μήνες έφερε συμφορά και καταστροφή στη χώρα. Ο παλιός είναι αλλιώς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι πεπειραμένος είναι ένας άνθρωπος που έχει μια πορεία ατσαλάκωτη, μια πορεία που προσδίδει στη ΝΔ. O κόσμος θα εμπιστευτεί τον Μεϊμαράκη και δεν θα εμπιστευτεί τον νέο ο οποίος τα έκανε μπάχαλο".

Ερωτηθείς εάν θα έβλεπε ένα μεγάλο συνασπισμό στην περίπτωση που η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα είπε: "Μου χτυπάτε την ευαίσθητη χορδή. Ένας λόγος που αυτή η διαβολοχώρα δεν έχει βγει από τα μνημόνια είναι ότι δεν υπάρχει συνεργασία"

Εάν είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ, συνέχισε, "το πρώτο που θα κάνει θα απευθύνει κάλεσμα στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΠΑΣΟΚ,  στο Ποτάμι σε όλους. Εάν δεν γίνει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας που να είναι όλα τα κόμματα, δεν αντιμετωπίζεται η κρίση αυτή. Ούτε με ένα κόμμα, ούτε με δύο, ούτε με την Κουμουνδούρου ούτε με τη Συγγρού. Θέλει όλη η πολιτική να είναι μαζί".

"Ζητάμε να είμαστε πρώτο κόμμα για να μπορέσουμε να κυβερνήσουμε τη χώρα" κατέληξε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ