2015-08-27 15:16:28
Φωτογραφία για Θεοδωράκης: Υβρις του πρωθυπουργού να λέει ότι και να ψηφίσεις λαέ εγώ δεν θα συνεργαστώ
Σημαντικό ρόλο στην επόμενη κυβέρνηση θέλει... για το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος δήλωσε στο Mega πως στόχος του είναι να συγκεντρώσει στις επερχόμενες εκλογές ποσοστό άνω του 6%.

«Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, έχουμε ανθρώπους, έχουμε σχέδια, έχουμε λύσεις», σημείωσε, ενώ ερωτηθείς αν θα συνεργαστεί μετεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι όταν μπήκε στην πολιτική αποφάσισε πως είναι είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί και με τον διάβολο, αν πρόκειται για το καλό της κοινωνίας.

Ακόμη, ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα για αχαριστία από τη μεριά του. Το εσωκομματικό πρόβλημα δεν είναι δικό μας, είναι του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς από την πρώτη στιγμή είπαμε: στηρίζουμε το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας, σημείωσε.

«Σε αυτή τη χώρα θα υπάρξουν νέα μνημόνια αν δεν αποφασίσουμε να κάνουμε αλλαγές» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι είναι ύβρις ο πρωθυπουργός να λέει «ότι και να ψηφίσεις λαέ εγώ δεν θα συνεργαστώ».

«Το Ποτάμι πρώτο είπε ότι θα στηρίξει τη στροφή του κ. Τσίπρα χωρίς να κοιτάει το δικό του όφελος» ανέφερε υπογραμμίζοντας ότι στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν ήταν τίποτα προαποφασισμένο" κατέληξε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ