2015-08-28 10:40:24
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!
Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο μέσος των ερυθρόλευκων σε δηλώσεις που παραχώρησε στον «Sport24Radio 103,3» αφού έπλεξε το εγκώμιο των Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ακλόνητη πίστη του για πρόκριση, σημειώνοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τους προσεχείς ευρωπαΐκούς του αντιπάλους και ότι θα παλέψει μέχρις εσχάτων για την πρόκρισή του στις 16 νκορυφαίες ομάδες της Ευρώπης

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης:

Για τις Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τις οποίες ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον 6ο όμιλο του Champions League:

«Δεν είναι το πιο ευχάριστο να κληρώνεσαι με τόσο μεγάλες ομάδες όπως η Μάγερν. Από εκεί και πέρα, είναι ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν. Έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα
. Όλα μπορούν να γίνουν. Είμαστε αισιόδοξοι. Αν εξαιρέσουμε την Μπάγερν, που είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, όλοι οι άλλοι θα παίξουμε για την 2η θέση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι απέναντι στην Άρσεναλ. Είναι μια καλή ομάδα, αλλά μέχρι εκεί. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Η Ντίναμο είναι μία από τις καλές, από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να έχουμε μία από τις δύο γερμανικές, αλλά και την Αστάνα ή την Γάνδη».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού: «Έχουμε πιθανότητες, αν δεν χάσουμε στο Καραϊσκάκης και πάρουμε και 1-2 νίκες εκτός έδρας. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε στην Κροατία και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε από τα ματς με Άρσεναλ και Μπάγερν».

Για το πως είναι προτιμότερη η σειρά των αγώνων: «Δεν θα ήταν καλό να ξεκινήσουμε με μια σχετικά εύκολη ομάδα και να χάσουμε. Θα ήταν καλό να παίξουμε με την Μπάγερν στη αρχή και προς το τέλος».

Για το αγωνιστικό προφίλ των αντιπάλων: «Όλοι ξέρουν τα ποσοστά κατοχής που έχει η Μπάγερν σε όλους τους αγώνες. Η Άρσεναλ, από την άλλη, παίζει πάνω – κάτω. Πρέπει να αμύνεσαι και ν επιτίθεσαι το ίδιο γρήγορα. Έχουμε όμως δουλέψει πολύ στην προετοιμασία, για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχουμε την ποιότητα και αν βρούμε χώρους, μπορούμε να κάνουμε κακό σε οποιαδήποτε άμυνα. Δείξαμε και στα φιλικά ότι στην αντεπίθεση είμαστε πολύ καλοί».

Για το πως νιώθει που θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν: «Κάποτε βλέπαμε την Μπάγερν στην τηλεόραση και την θαυμάζαμε. Τώρα ήρθε η ώρα να την αντιμετωπίσουμε. Αποτελεί κίνητρο για όλους, για να δούμε τις δυνατότητες μας και το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε και ως ομάδα και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά».

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και αν τους δίνονται ευκαιρίες: «Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν υστερεί σε ταλέντο. Είναι βέβαια και θέμα προπονητή και ομάδας. Αν, όμως, σου δοθεί η ευκαιρία, είναι στο χέρι σου να δείξεις τι αξίζεις και αν κάνεις στον προπονητή για να σε κρατήσει. Φέτος ο προπονητής με πίστεψε από την αρχή. Προσπάθησα και εγώ στην προετοιμασία να δείξω ότι είμαι έτοιμος. Αν δοθεί η ευκαιρία στον αθλητή, όλα είναι στα πόδια του και από εκεί και πέρα δεν έχει δικαιολογία».

Για το ποσοστό ετοιμότητας του Ολυμπιακού: «Δεν έχουμε βρει ακόμη τα πατήματά μας. Ακόμη η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές Τώρα είμαστε κοντά στο 60%. Στην διακοπή του πρωταθλήματος θα δουλέψουμε πολύ και μέσα στον Σεπτέμβρη πιστεύω ότι θα είμαστε στο 100%. Έχουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να ΄τα δώσουμε όλα σε όλους τους στόχους που έχουμε μπροστά μας».

Για το αν ο Μάρκο Σίλβα περίμενε ότι ο Πανιώνιος θα έπαιζε τόσο αμυντικά: «Ξέρει ότι οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα θα μας περιμένουν στην άμυνα. Το θέμα είναι σε αυτά τα ματς να βάζεις ένα γρήγορο γκολ και να τα ''καθαρίζεις'΄γρήγορα. Έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να τα διαχειριστούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ