2015-08-28 16:53:50
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ είναι το σχέδιο του Τσίπρα για τις εκλογές
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν σημαντικό για τις εκλογές το πρόσωπο του απερχόμενου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, ένα από τα κεντρικά διλήμματα που θα τεθούν θα είναι «Τσίπρας ή Μεϊμαράκης».

Ο συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι είναι απαραίτητο να γίνει επεξήγηση της συμφωνίας.. Αυτό θα γίνει από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ με αντιπαραβολές που είχαν οι προηγούμενες συμφωνίες, δηλαδή η κυβέρνηση τι διαπραγματεύτηκε και τι επί της ουσίας έλαβε.

Επιπλέον, στις προεκλογικές μάχες θα τεθούν ερωτήματα προς τη Νέα Δημοκρατία για το πώς κρίνει την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, όμως, θα τεθούν ερωτήματα προς τη ΝΔ όπως στην περίπτωση που είναι το κυρίαρχο κόμμα εάν  θα κλείσει ξανά η ΕΡΤ, εάν θα επανέλθει το 5ευρω στα νοσοκομεία, εάν θα ακυρωθούν οι 100 δόσεις, και πώς θα διαχειριστούν το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση;

Σε τελευταίες δημοσκοπήσεις  αυτή την εβδομάδα καταγράφηκε η χειρότερη εικόνα αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι είναι αναστρέψιμη.

Τέλος, όσον αφορά τα εσωκομματικά προβλήματα που υπάρχουν, η ηγετική ομάδα εμφανίζεται να θέλει να τελειώνει με τέτοιου είδους θέματα μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ