2015-08-28 19:58:41
Φωτογραφία για Τσίπρας: Στις 20 Σεπτέμβρη οι πολίτες βάζουν τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα
Κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι στις εκλογές ο λαός θα βάλει τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα.

«Στις 20 Σεπτέμβρη οι πολίτες καλούνται με την επιλογή τους να δώσουν οριστικό τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα. Να ανατρέψουν, με τη δική τους ψήφο, τα σχέδια της αριστερής παρένθεσης. Να επιλέξουν ανάμεσα στη φυγή προς τα εμπρός και στην παλινόρθωση του παλιού πολιτικού συστήματος, που μας οδήγησε στα μνημόνια και τη χρεοκοπία», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Επιπλέον, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «έχουμε την ευθύνη να αναδείξουμε το αληθινό δίλημμα της κάλπης». «Να βγούμε μπροστά», τόνισε και προσέθεσε: «Να μην αφήσουμε τα λαϊκά στρώματα βορά στην επίθεση των ακραίων νεοφιλελεύθερων δυνάμεων. Να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω».

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι τα ανοιχτά θέματα που θα αντιπαρατεθούν τα κόμματα είναι η διαπραγμάτευση του χρέους, τα «ισοδύναμα» μέτρα, το αγροτικό, η προστασία της πρώτης κατοικίας, τα κόκκινα δάνεια, οι εργασιακές σχέσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ