2015-08-29 14:10:05
Φωτογραφία για Σε δίκη παραπέμπεται η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη
Σε δίκη παραπέμπεται, όπως έκανε η ίδια γνωστό, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη για υπόθεση του 2010 του πρώην Δήμου Αρτέμιδας του οποίου ήταν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου.

Η δήλωση της κας Κολυνδρίνη:

Στα πλαίσια της άμεσης, ειλικρινούς και διαυγούς σχέσης που διατηρώ πάντα και με όποιο κόστος για όλα τα θέματα με τους πολίτες , θεωρώ υποχρέωση μου να τους ενημερώσω  με ευσυνειδησία, αφενός προκειμένου να μην παραπληροφορούνται και αφετέρου διότι δεν έχω ν αποκρύψω απολύτως τίποτα, για τα ακόλουθα:

Η παραπομπή μου σε δίκη, με την ιδιότητα της πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του τότε Δήμου Αρτέμιδας,  αφορά υπόθεση  του πρώην Δημάρχου Αρτέμιδας Δημητρίου Αλεξόπουλου, και τώρα εκλιπόντος,  σχετικά με την  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί παροχής νερού σε τμήμα του Δ.Αρτέμιδας , που ελήφθη το 2010. Βασικός κατηγορούμενος για την εν λόγω υπόθεση είναι  ο τότε Δήμαρχος Αρτέμιδας, και τώρα εκλιπών, Δ.Αλεξόπουλος, ενώ παράλληλα παραπεμφθήκαμε σε δίκη εξαιτίας της σχετικής απόφασης  τόσο εγώ όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ψήφισαν υπέρ της απόφασης αυτής
. Από τη συγκεκριμένη απόφαση δεν υπέστη καμία οικονομική ή άλλου είδους βλάβη ο Δήμος Αρτέμιδας και ο κατοπινός διάδοχός του, Δήμος Βόλου, ούτε εγώ και οι λοιποί Σύμβουλοι είχαμε κάποιο άμεσο ή έμμεσο όφελος απ’ αυτή. Άλλωστε οι σχετικές αξιώσεις του βασικού κατηγορουμένου Δ. Αλεξόπουλου εκρίθησαν ως αβάσιμες από τα αρμόδια πολιτικά δικαστήρια. Ήδη ζητώ την επίσπευση της εκδίκασης της υπόθεσης εντός των επομένων ημερών με την εδραία πεποίθηση της  απαλλαγής μου, αφού δεν έχω υποπέσει σε κανένα αξιόποινο αδίκημα. Κάθε προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος μου αφενός παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας, αφετέρου αποδίδεται σε πολιτικό καιροσκοπισμό. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ευθυκρισία της δικαιοσύνης και των δικαιοδοτικών αρχών καθώς και στη δύναμη της αλήθειας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ