2015-08-29 17:40:06
Φωτογραφία για Άγρια κόντρα ανάμεσα σε στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ
Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ  με την κεντρική ηγεσία του κόμματος Ο λόγος της εξαγρίωσης κομματικών στελεχών αλλά και υποψηφίων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δεν είναι άλλος από την προσωπική θέληση της Φώφης Γεννηματά να αλλάξει τη σειρά εκλογής των υποψηφίων στις επερχόμενες εκλογές, τοποθετώντας επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαϊας το πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και πρώην Υφυπουργό Παιδείας επί συγκυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, Θ. Παπαθεοδώρου.

Με την επιλογή αυτή η πρόεδρος του κόμματος αφήνει στη δεύτερη θέση τον πρωτεύσαντα πρώην Υπουργό και βουλευτή επί σειρά ετών, Κώστα Σπηλιόπουλο και τρίτο τον Ηρακλή Ρούπα, ο οποίος είχε καταταγεί δεύτερος.

Τόσο ο κ. Ρούπας, όσο και ο κ. Σπηλιόπουλος έχει εκφράσει τις έντονες αντιδράσεις τους για τις εν λόγω διαθέσεις, με τις… φωνές τους να φτάνουν ως την Χαριλάου Τρικούπη.


Σημειώνουμε βέβαια πως και ο Κώστας Σπηλιόπουλος και ο Ηρακλής Ρούπας δεν βρέθηκαν ποτέ στο ίδιο μετερίζι με τη Φώφη Γεννηματά σε εσωκομματικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ, ενώ και στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού δεν στήριξαν τη νυν πρόεδρο του κόμματος.

Ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος, όπως σημειώνουν τοπικά στελέχη, που η Φώφη Γεννηματά θα προχωρήσει στην προσωπική της επιλογή Παπαθεοδώρου, ώστε να τελεί υπό την επιρροή της ένας ακόμη βουλευτής ανά την Ελλάδα, εφόσον βέβαια το ΠΑΣΟΚ εκλέξει βουλευτή στην Αχαϊα, κάτι που δεν κατάφερε στις πρόσφατες εκλογές.

Στην πρόσφατη δε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, ακούστηκαν σθεναρά όλες οι παραπάνω ενστάσεις και διαφωνίες επί του ζητήματος και άνοιξε ο ασκός του αιόλου, σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία για ΠΑΣΟΚ, με δεδομένα τα περιχαρακωμένα εκλογικά και δημοσκοπικά ποσοστά του, τόσο στο νομό, όσο και πανελλαδικά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ