2015-08-30 10:58:23
Φωτογραφία για «ΜΠΛΟΚΑΡΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, στάθηκε στο πως δέχθηκε τα 2 γκολ από τον Ολυμπιακό η ομάδα του.

Ο Άκης Μάντζιος επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:

Τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Μπλοκάραμε πολύ καλά τον Ολυμπιακό, μία ομάδα με ποιότητα και ταχύτητα. Έκανε λίγες φάσεις και ειδικά στο Α' μέρος. Βρήκαμε χώρους για να γίνουμε επικίνδυνοι αλλά δεν είχαμε την σωστή πάσα. Φτάσαμε στο τέλος για να δεχθούμε ένα όμορφο σε εισαγωγικά γκολ. Από αυτά που μπαίνουν σπάνια. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Με τα παιδιά που θα έρθουν και την διακοπή. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην συνέχειά του.

Την διαιτησία και το πως είχε κουβέντα με τον 4ο: Σε ένα ματς μπορείς να συζητάς και να λες πράγματα. Για την διαιτησία έχω να πω κάτι. Δεν νομίζω ότι έχει επηρεάσει. Από εκεί και πέρα κάνουμε μία πολύ καλή προσπάθεια αλλά δεν τα καταφέραμε.


Την ενίσχυση της ομάδας και το εάν θα πάει για έναν ακόμα αμυντικό και έναν φορ: Θα κοιτάξουμε 2-3 παίκτες να πάρουμε μέχρι το τέλος.

Τους Κώτσιο και Κατίδη: Πιστεύω πως ο Κατίδης είναι παρελθόν. Πρέπει να έχει λύσει το συμβόλαιό του. Εάν όχι σήμερα νομίζω πως έγινε χθες. Και με τον Ηλία θα δούμε τι θα γίνει.

Το τι γεύση του αφήνει το ματς: Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό που είναι η πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα είναι σίγουρα κάτι το δύσκολο. Και αυτός έχει νέους παίκτες και θέλει τον χρόνο του. Εμείς δεν φοβηθήκαμε το ματς. Μας αφήνει πικρία το πως δεχθήκαμε τα γκολ στο τέλος καθώς ο Ολυμπιακός δεν έκανε γκολ τις φάσεις που είχε στην αρχή. Πολλές φορές χρειάζεται και τύχη για να μπει ένα γκολ. Υπάρχει σίγουρα μία πικρία για το πως χάσαμε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ