2015-08-30 18:58:19
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης δηλώνει κατηγορηματικά ότι «δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε» παρέμβαση για άρση της βουλευτικής ασυλίας στην υπόθεση του Αλέξη Μητρόπουλου, ούτε μίλησε σε κανέναν για το θέμα. Η ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Νικολούδη έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου ότι ο κ. Νικολούδης γνωρίζει ποιο κυβερνητικό στέλεχος ζήτησε από τον οικονομικό εισαγγελέα να διαβιβάσει φάκελο αίτησης άρσης της βουλευτικής ασυλίας του κ. Μητρόπουλου λόγω φερόμενης φορολογικής παρέμβασης.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος τελικά δεν επιλέχθηκε να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, σχεδιάζει να δώσει αύριο Δευτέρα συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, απάντηση στον Αλέξη Μητρόπουλο έδωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, χωρίς όμως να τον κατονομάσει, κατά την παρέμβασή του στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Σπίρτζης είπε πως ποτέ δεν δίστασε να συγκρουστεί πάνω στο τραπέζι και δημόσια με συμφέροντα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν «σπεκουλάρει» την κυβέρνηση και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στις καταγγελίες Μητρόπουλου είπε: «Με την υπόθεση του συντρόφου δεν έχω ούτε εμπλοκή, ούτε γνώση».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑ... ΕΡΝΑΝΙ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑ... ΕΡΝΑΝΙ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ