2015-08-31 08:44:36
Φωτογραφία για Δυτική Αχαΐα: Επί ποδός για τη διέλευση φορτηγών με αδρανή μέσα από την πόλη
«Αντί να είμαστε υπερήφανοι για την ανάπλαση του ιστορικού & εμπορικού κέντρου της πόλης και να το διαφυλάττουμε ως «κόριν οφθαλμού», ορισμένοι προκαλούν εντάσεις και προβλήματα στην κυκλοφορία με την διέλευση των φορτηγών αδρανών υλικών μέσα από την πόλη και όχι μόνο…» ανέφερε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 από τους κατοίκους και την Δημοτική Αρχή.

Και προσθέτει: « το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Αχαΐας έχει επικαιροποιήσει την απόφαση με την οποία απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών με αδρανή υλικά, μέσα από την έδρα του Δήμου και τα χωριά, παρά μόνο από τον δρόμο που έχει κατασκευαστεί για αυτό το σκοπό – Άραξος – Λάππα , σύμφωνα με απόφαση της πρώην Νομαρχίας Αχαΐας – και αναμένουμε επικαιροποίηση και από το Περιφερειακό Συμβούλιο».

Κλείνοντας είπε: «……τόσο ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος όσο η διευθύντρια της τροχαίας Πατρών κα Ιωάννα Παναγοπούλου καθώς ο υποδιοικητής του αστυνομικού τμήματος Κάτω Αχαΐας κ. Κωνσταντίνος Μαγκαφάς και τα στελέχη της αστυνομίας -που είναι σήμερα εδώ και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και την βοήθειά τους – θα πρέπει να ασχολούνται με πιο σημαντικά ζητήματα και όχι με θέματα τα οποία έπρεπε ήδη να είχαμε λύσει ως ώριμη πλέον τοπική κοινωνία».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ