2015-08-31 10:28:11
Φωτογραφία για Μπήκε «ποντικός» στην Εμπορική Λέσχη της Ξάνθης και άδειασε το ταμείο από το κυλικείο
Το ταμείο του κυλικείου που λειτουργεί μέσα στην Εμπορική Λέσχη της Ξάνθης έβαλε στο μάτι άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, ο οποίος κατάφερε να τρυπώσει μέσα στο κτίριο και να αρπάξει όλα τα χρήματα που βρίσκονταν εκεί, το βράδυ της Κυριακής.

Ήταν λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ όταν η υπεύθυνη του κυλικείου μπήκε για λίγο στην τουαλέτα, όταν – σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία – 1 άνδρας που πιθανόν είχε βάλει στο μάτι το κυλικείο και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία, μπήκε μέσα στο κτίριο της Εμπορικής Λέσχης και μέσα σε ελάχιστα λεπτά άρπαξε όσα χρήματα βρίσκονταν στο ταμείο.

Την στιγμή την ληστείας μέλη της Εμπορικής Λέσχης – όπως άλλωστε συνηθίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες – βρίσκονταν στην αυλή, παραπλεύρως του κτιρίου ενώ μέσα στην κεντρική αίθουσα, την οποία διέσχισε ο δράστης για να προσεγγίζει την λεία του, δεν υπήρχε ψυχή.

Η υπεύθυνη του κυλικείου αντιλήφθηκε την κλοπή, μετά από λίγα λεπτά όταν και άνοιξε το ταμείο για να δώσει ρέστα.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία και κινητοποιήθηκε άμεσα σπεύδοντας στο σημείο και συλλέγοντας στοιχεία. Δύο θαμώνες της Εμπορικής Λέσχης φαίνεται πως είχαν προσέξει έναν άντρα που καθόταν στα σκαλοπάτια μπροστά στην είσοδο του κτιρίου και οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στις περιγραφές γύρω από τον εν λόγω ύποπτο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κίνδυνος για τα έργα ΕΣΠΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κίνδυνος για τα έργα ΕΣΠΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ