2015-09-01 09:45:21
Φωτογραφία για ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ: Δείτε πώς έχει γίνει ο τηλεοπτικός Μάνθος Φουστάνος [photos]
Σε συνέντευξή του ο ηθοποιός συμβούλεψε τους νέους να ασχοληθούν... με την υποκριτική με την προϋπόθεση ότι θα σπουδάσουν για να έχουν και μία δεύτερη ασχολία. «Θεωρώ ότι δεν έχω κάνει σωστά. 

Η πορεία μου απέδειξε ότι έχω κάνει σωστά αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Είχα αφήσει γυμναστική και φιλοσοφική», υποστηρίζει.

Του αρέσει ο κινηματογράφος σε πρώτη φάση καθώς και η σκηνοθέτηση κινηματογράφου. Λατρεύει επίσης τις μοτοσικλέτες αφού όπως λέει, «έχω εκπαιδευτεί, έχω κάνει δύο σχολές εκπαίδευσης» και μελετά την αρχιτεκτονική των κτηρίων με την οποία ασχολείται ερασιτεχνικά και παρακολουθεί όπερα.

Μιλά όμως και για την κρίση. «Η κρίση πέρα από το οικονομικό της σκέλος είναι πιο σοβαρή. Μιλάμε για κρίση ψυχολογική και συνείδησης. Αυτό για να αλλάξει δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη», λέει.

Επίσης αναφέρει ότι μπορεί να έχει μειωθεί η προσέλευση του κόσμου στα θέατρα (και όχι μόνο) αλλά δεν έχει μειωθεί η διάθεση για γέλιο.

«Ο κόσμος στις δύσκολες στιγμές θα καταφύγει σε πράγματα που τον κάνουν να νιώθει ευχάριστα. Εισπράττουμε πάνω στη σκηνή ότι ο κόσμος θέλει να γελάσει», καταλήγει.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ