2015-09-01 10:07:58
Φωτογραφία για Στη ΝΔ άρχισαν τις... καραμούζες
Δεν ξέρω αν θα ανοίξει τα γραφεία του νεοκλασικού της Ρηγίλλης και θα ανεβεί στο μπαλκόνι, αλλά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θέλει να στείλει σήμα ότι η παράταξη επιστρέφει στις ρίζες της. Ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε να επιστρέψει στο σημείο αναφοράς της ΝΔ, στο κτίριο της οδού Ρηγίλλης, αριθμ. 18! Οχι, δεν ανοίγει ακόμη τα γραφεία για να γίνει η μετακόμιση του κόμματος, όπως σας είχα αποκαλύψει πρώτος από αυτή τη στήλη, καθώς πρέπει να γίνουν πολλές εργασίες για να γίνει λειτουργικό, αλλά για... προεκλογική συγκέντρωση! Ναι, καλά διαβάσατε... Οργανώνεται μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ έξω από τα παραδοσιακά γραφεία της, όπου θα μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος, που μάλιστα έδωσε και εντολή να υπάρχουν πολλές σημαίες, κόρνες και καραμούζες. Μια προεκλογική συγκέντρωση που θα θυμίζει δεκαετία του 1980!

Στη συγκέντρωση μαθαίνω ότι θα είναι και ο Κώστας Καραμανλής, που ο κ. Μεϊμαράκης θέλει, αν το δεχθεί ο πρώην πρωθυπουργός, να ανεβεί στην εξέδρα, αφού είναι σημείο αναφοράς για την παράταξη. Δεν ξέρω αν θα το κάνει, αλλά η παρουσία του είναι σίγουρη. Ο κ. Καραμανλής επιστρέφει το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα μετά τις θερινές του διακοπές και από Δευτέρα... «ανοίγει» το Πολιτικό Γραφείο του, από το οποίο αναμένεται να περάσουν πάρα πολλά στελέχη.


Εφυγε ο Αντώνης Σαμαράς από την ηγεσία της ΝΔ και η Ντόρα Μπακογιάννη έχει κάνει δεύτερο σπίτι της τα γραφεία του κόμματος. Πού τη βρίσκει, πού τη χάνει κανείς, τον περισσότερο χρόνο τον περνάει στα γραφεία της ΝΔ δίνοντας με τον τρόπο της το μήνυμα της ενότητας της παράταξης. Την Πέμπτη, π.χ., θα έμενε όλη μέρα στα γραφεία της ΝΔ αν δεν ανέβαζε ξαφνικά πυρετό (από μια ίωση που την ταλαιπωρεί) και δεν πήγαινε σπίτι της. Ετσι την «είδε» και το σπίτι της. Λέει συνεχώς ότι ο κ. Μεϊμαράκης είναι κιμπάρης και ντόμπρος. Εχει ζητήσει να κάνει πολλές περιοδείες και ομιλίες. «Η ενότητα πάνω απ' όλα» λέει και σημειώνει ότι η ΝΔ έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει. Οταν της τίθεται το ερώτημα τι προβλέπει, απαντά: «Ντέρμπι».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ