2015-09-02 13:09:15
Φωτογραφία για Πάτησε Κρήτη ο Μεϊμαράκης – Στη Νεάπολη η πρώτη στάση
Στη Νεάπολη βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του, διήμερης περιοδείας στην Κρήτη.

Ο κ. Μεϊμαράκης έφθασε λίγο μετά τις 11:00 στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου  όπου είχε μια σύντομη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα  των VIP και περίμενε τη δική του πτήση για να επιστρέψει στην Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τη δική του προεκλογική εκστρατεία στη Δυτική Κρήτη (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από τους Λ.Αυγενάκη, Γ.Πλακιωτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη και Γ.Κεφαλογιάννη αναχώρησε αμέσως με προορισμό το Λασίθι.

Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του είναι η Νεάπολη. Η υποδοχή που δέχτηκε ο κ. Μεϊμαράκης ήταν θερμή καθώς τον περίμενε πλήθος κόσμου.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τον Άγιο Νικόλαο όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης του Λασιθίου αλλά και των παραγωγικών τάξεων.


Στο πρόγραμμα των επαφών του περιλαμβάνεται επίσης συνάντηση με στελέχη της ΝΟΔΕ Λασιθίου. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα επιστρέψει το απόγευμα στο Ηράκλειο όπου έχει προγραμματιστεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του στο ξενοδοχείο «Αστόρια» στις 19:30. Ο κ. Μεϊμαράκης θα διανυκτερεύσει στο Ηράκλειο και αύριο το πρωί πριν να αναχωρήσει για τη δυτική Κρήτης θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης του νομού Ηρακλείου. Στην ατζέντα περιλαμβάνονται συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ