2015-09-03 13:24:20
Φωτογραφία για Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φορέσει ξανά αντινημονιακό προσωπείο
«Εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να κυβερνάμε φέρνοντας έσοδα στη χώρα Όχι καβγαδίζοντας μεταξύ μας. Όχι μετατρέποντας τα συνήθη προβλήματα της διακυβέρνησης σε διλήμματα και αδιέξοδα για το λαό» σημείωσε η βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και τον Real Fm 97,8.

«Δεν πρόκειται εμείς να κυβερνάμε και κάθε φορά που μας κάνει μια πρόταση ο Γιούνκερ να λέμε «τι να κάνω τώρα, ας κάνω ένα δημοψήφισμα να μου πει ο λαός τι να κάνω». Όταν κυβερνάς παίρνεις την ευθύνη και κυβερνάς» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.

Επεσήμανε ακόμα ότι «διαπιστώνω ότι έχει φορεθεί πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ ένα αντινημονιακό προσωπείο.»

Σχετικά με την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Βούλτεψη σημείωσε για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη: «Πότε μάλωσαν να μας πουν, γιατί μέχρι το δημοψήφισμα λέγανε τα ίδια. Παίρνανε μέρος στις διαδηλώσεις, λέγανε «δεν θα υποχωρήσουμε» και βγάζανε σέλφι όλοι μαζί.»

«Ούτε ενδιάμεσο φορέα μπορούν να κάνουν. Η συμφωνία που έχουν υπογράψει είναι συγκεκριμένη, ο κ. Τσακαλωτος ούτε το δαχτυλάκι του δεν μπορεί να βάλει» τόνισε  η κ. Βούλτεψη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ