2015-09-03 17:43:10
Φωτογραφία για Εκλογές Σεπτέμβριος 2015 ερωτήματα και απόψεις...
Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου θεωρούνται αναμφίβολα οι πιο δύσκολες ως προς τις επιλογές και την προτίμηση του κόσμου. Αυτό διότι προερχόμαστε από τρείς διαφορετικές κυβερνήσεις η οποία κάθε μια από αυτές θέσπισαν ένα είδους μνημονίου  που επιβάρυναν τους Έλληνες και τους έφεραν σε απόγνωση.

Οι πολιτικοί με τις ενέργειες τους έδειξαν ότι αν και αντιπροσωπεύουν τον Ελληνικό λαό τελικά προασπίζουν συμφέροντα διαφορετικά από τον λαό  και ως παράδειγμα θυμηθείτε το κραυγαλέο ΟΧΙ του λαού κατά την διενέργεια δημοψηφίσματος στα επιπλέον μέτρα και την στάση της κυβέρνησης που έπραξε το αντίθετο από την φωνή του Λαού.

Στις επικείμενες εκλογές ο λαός καλείται να εκφράσει την προτίμηση του και να επιλέξει  αυτούς που θα τους αντιπροσωπεύσει. Κάποιοι παραμένοντες πιστοί στην ιδεολογία θα ακολουθήσουν τις πεποιθήσεις τους. Άλλοι με βάση τα πρόσωπα που σχετίζονται με αυτά. Ορισμένοι θα είναι σε προβληματισμό ως προς την συμπεριφορά των παρατάξεων (παρατάξεις που ψήφισαν τα μνημόνια – και ενέργειες όπως κάποιοι οι οποίοι είχαν αποσχιστεί από το κορμό κάποιας παράταξης πλέον επιστρέφουν και ενσωματώνονται σε αυτήν)


Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της εκλογικής άποψης.  Κάποιες φορές έχουν διαστρεβλώσει  απόψεις και ενέργειες ή έχουν αποσιωπήσει  γεγονότα και καταστάσεις διαμορφώνοντας διαφορετικό από την πραγματικότητα κλίμα. Στις πολιτικές συζητήσεις οι υποψήφιοι γίνονται θέαμα που μόνο με φωνές και μη τηρώντας τις στοιχειώδης αρχές συνομιλίας σεβασμού και πολλές φορές συνοδεύονται με ακαταλαβίστικες προς το κοινό φράσεις και έννοιες ενώ η συνήθης πρακτική να κατηγορούν και να υπονομεύουν άλλους.  

Ο μέσος Έλληνας ψηφοφόρος θα ρωτούσε  τι μπορούν να κάνει για αυτόν σε θέματα που θα καλυτερεύσουν την ζωή του  όπως υγείας , παιδείας ,παράλογη φορολογία,  τον πρωτογενή παραγωγικό τομέα (Γεωργία-κτηνοτροφία), την ανεργία και την θέση τους στο θέμα  υπερχρεωμένων νοικοκυριών ( δεδομένου ότι η έως τώρα πολιτική ήταν υπέρ του τραπεζικού συστήματος). Τι μπορεί να κάνει για τους κατοίκους της μνημονιακής Ελλάδας?

Υπάρχει άραγε κάποιος υποψήφιος πολιτικός και να εξηγήσει με απλά λόγια στον λαό χωρίς πολιτικολογίες και πομπώδης εκφράσεις, χωρίς να εξαπολύει επίθεση με την μορφή κατηγοριών στους άλλους υποψηφίους, τι μπορεί να προσφέρει στον τόπο αυτό και στους κατοίκους αυτής της χώρας βελτιώνοντας τους το βιοτικό τους επίπεδο .

Αν βρισκόμουν στην θέση τους θα έδινα βαρύτητα  στην πρόοδο ενός τόπου, την ανάπτυξη και τις παροχές που πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες. Το Ελληνικό νοικοκυριό έχει ανάγκη στήριξης και όχι το τραπεζικό σύστημα.

Σκέψεις και ερωτήματα ενός Έλληνα ψηφοφόρου....αυτοί άραγε έχουν Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ... (ΡΗΟΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ... (ΡΗΟΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ