2015-09-04 19:23:41
Φωτογραφία για Καταγγελία σοκ εναντίον αξιωματικού προκαλεί οργή - Οι μετανάστες είναι καλοί για... [photo]
Την ώρα που η κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη από τις εικόνες των πνιγμένων παιδιών στις... ακτές και το δράμα των μεταναστών και των προσφύγων μια καταγγελία στελέχους των ΕΔ προς την πολιτική ηγεσία σοκάρει! Σύμφωνα μ΄ αυτή ανώτερος αξιωματικός ο οποίος προϊσταται σε κρίσιμη υπηρεσία εντός ΥΠΕΘΑ έχει εκφράσει δημόσια και ενώπιων πολλών υφισταμένων του ανατριχιαστικά σχόλια κατά των μεταναστών.

Το στέλεχος στην έγγραφη καταγγελία του που είχε φθάσει στα γραφεία των Καμμένου-Βίτσα-Τόσκα αλλά και του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Γιάννη Ταφύλλη, αναφέρει:

“…με αφορμή τις πρόσφατες φωτιές σε νησιά όπου υπάρχουν παράνομα εισερχόμενα πρόσωπα κατά την πρωϊνή ενημέρωση των επιτελών του το σχόλιό του ήταν ότι οι λαθρομετανάστες θα ήταν “καλό προσάναμα”,κάνοντας τους επιτελείς του να αισθάνονται αμήχανα και να μην ξέρουν πως να αντιδράσουν”.

Στην καταγγελία κατονομάζεται ο ανώτερος αξιωματικός. Η καταγγελία προς τα υπουργικά γραφεία και του γγ του ΥΠΕΘΑ είναι ανώνυμη και ο συντάκτης εξηγεί το γιατί. Υποστηρίζει ότι ο αξιωματικός έχει σχέση ή διαδίδει τουλάχιστον ότι έχει σχέσεις με “υψηλά πρόσωπα” και διαρκώς απειλεί τους υφιασταμένους του.


Το ερώτημα είναι αν κάποιος από τους τρεις υπουργούς αλλά και ο γγ Γιάννης Ταφύλλης ασχολήθηκαν με την καταγγελία. Κάλεσαν τους υφισταμένους του αξιωματικού για να διαπιστώσουν αν επιβεβαιώνονται όσα αναφέρονται στην καταγγελία εναντίον του; Να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν όσα γράφονται;

Διέταξαν κάποια έρευνα ή όχι; Αν όχι ,μήπως έχει δίκιο ο καταγγέλων ότι ο αξιωματικός “έχει άκρες”;

Κι αν τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν έχει γίνει ο υπηρεσιακός ΥΕΘΑ Γιάννης Γιάγκος μήπως πρέπει να ασχοληθεί;

Το κείμενο της καταγγελίας:
onalert.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ