2015-09-04 22:40:17
Φωτογραφία για «ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη συνεργασία του με την σχολή του Ολυμπιακού Καρδίτσας. Η διοίκηση της ομάδας της θεσσαλικής πόλης ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την ένταξή της στην μεγάλη οικογένεια των ακαδημιών του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, η σχολή στην Καρδίτσα αποτελεί το 34ο μέλος του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου των ερυθρόλευκων σε όλη την Ελλάδα, που εκτείνεται από τη Μυτιλήνη και την Κρήτη, έως τη Μελβούρνη και το Σικάγο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της σχολής ποδοσφαίρου του Θρύλου στην Καρδίτσα:

«Ως διοίκηση του Ολυμπιακού Καρδίτσας ανακοινώνουμε με ενθουσιασμό την ένταξή μας στη μεγάλη οικογένεια των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Από φέτος η καρδιά του Θρύλου χτυπά στην Καρδίτσα, αποτελώντας το 34ο μέλος του δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, που εκτείνεται από τη Μυτιλήνη και την Κρήτη, έως τη Μελβούρνη και το Σικάγο.

Τα παιδιά της Καρδίτσας θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν ένα κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού φορώντας την ένδοξη ερυθρόλευκη φανέλα. Η Καρδίτσα και ο Πειραιάς, με κοινό σύμβολο τον ήρωα Καραϊσκάκη, ήρθαν πιο κοντά στην επέτειο των 15 χρόνων λειτουργίας των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Και το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα.


Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την κοινωνική μας αποστολή: Να προάγουμε πρωτίστως χρήσιμους για την κοινωνία πολίτες και έπειτα πρωταθλητές του Ολυμπιακού. Ο αθλητισμός είναι ένα ευγενές όχημα παίδευσης του ανθρώπου και η νοοτροπία μας ταυτίζεται απολύτως με τη φιλοσοφία και στάση των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα τον αθλητισμό: Τα παιδιά σας θα μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο σύμφωνα με το ειδικό για κάθε ηλικία προπονητικό πρόγραμμα, θα αναπτυχθούν ορθά και θα αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση του νικητή. Το τεχνικό επιτελείο αποτελεί εγγύηση ότι οι προαναφερθέντες στόχοι θα υλοποιηθούν και σύντομα θα λάμψει ένα νέο ποδοσφαιρικό διαμάντι του Θεσσαλικού κάμπου στο «λιμάνι». Το δικό σας διαμάντι.

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την ασφάλεια των παιδιών σας: Γι’ αυτό έχουμε επιλέξει τον ιδανικό χώρο, το «Champions Arena» στο 3ο χλμ Καρδίτσας-Αθηνών. Οι προπονήσεις διεξάγονται σε ασφαλείς προπονητικές εγκαταστάσεις, με αναψυκτήριο, αποδυτήρια, ιατρείο, προβολείς νυκτός και τεχνητό χλοοτάπητα, ώστε η πρωινή βροχή να μην αποτελεί τροχοπέδη στην εκγύμναση των μικρών αθλητών. Την ομάδα θα παρακολουθεί ειδικός διατροφολόγος, φυσιοθεραπευτής, γυμναστής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και ψυχολόγος.

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα ότι είμαστε Ολυμπιακοί! Η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα, έχει ένα κατακόκκινο πρόγραμμα για τη νέα χρονιά. Πέρα από τα φιλικά τουρνουά, τις επισκέψεις στο Ρέντη, στο μουσείο και το γήπεδο Καραϊσκάκη και την παρακολούθηση αγώνων, ο Θρύλος δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνονται τα πράγματα. Ο τρόπος του νικητή, του πρωτοπόρου. Γι’ αυτό οι κοινωνικές δράσεις, αλλά και η διασκέδαση είναι μέσα στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες ανακοινώσεις με τα ονόματα των συνεργατών της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, αλλά και η έναρξη των εγγραφών. Όταν είσαι Θρύλος ένα πράγμα έχεις στο μυαλό και την καρδιά: Τη νίκη! Νίκη στο ποδόσφαιρο, νίκη στα μαθήματα, νίκη στη ζωή! Αίεν Αριστεύειν!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ