2012-05-08 00:53:54
Φωτογραφία για ΤΟΜΙΤΣ: ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς, μαζί με τους Αργύρη Καμπούρη και Στιβ Γιατζόγλου μίλησαν στην εκπομπή «Κόκκινα Καλάθια» στο Κανάλι Ένα. Ο Τόμιτς μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον κόσμο του, την πίστη του για την ομάδα αλλά και για τα αποδυτήρια του συλλόγου που σφύζουν από υγεία.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού:

«Δουλεύουμε πολύ καλά πάνω στο παιχνίδι που θα παίξουμε και δεν υπάρχει άγχος. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο στο Final 4. Θα ευχαριστηθούμε το μπάσκετ. Κάθε Final 4 είναι διαφορετικό. Η Μπαρτσελόνα να ήταν ίδια με την ομάδα του Παρισιού, όμως το κάθε παιχνίδι είναι κάτι άλλο και δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για να ετοιμάσεις την ομάδα σου για να μπορέσει να κάνει κάτι παραπάνω. Εμείς πρέπει να βγάλουμε την ενέργεια που έχουμε στο παρκέ και αν τα καταφέρουμε σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε».

Για το αν πίστευε από την αρχή ότι θα φτάσει στο Final 4:

«Το πίστευα και τότε. Το μπάσκετ είναι σαν άθλημα έτσι.Μια ομάδα μπορεί να μην ξεκινήσει καλά και μετά να ανέβει. Μπορεί στην αρχή να ξεκινήσεις καλά και μετά στον Φεβρουάριο να κάνεις την κοιλιά. Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα στα πρώτα παιχνίδια όμως στρώσαμε. Μην ξεχνάμε και τα ματς με Καντού και Κάχα που χάσαμε στον πόντο και παίξαμε καλά. Κάθε παιχνίδι για τα παιδιά ήταν και σαν μάθημα ζωής αφού δεν είχαν εμπειρίες από κάτι τέτοιο».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού κάποιο μήνυμα:

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα και έχει δείξει ότι μας παρακολουθεί παντού αλλά μας δείχνουν πόσο πολύ αγαπάνε την ομάδα παρά τις δυσκολίες της εποχής. Είμαστε υποχρεωμένοι στο κάθε παιχνίδι να δώσουμε το καλύτερο και να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι από το γήπεδο. Όλοι πίστευαν την ομάδα. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τον κόσμο γιατί υπολογίζει μέχρι και το κάθε ευρώ που θα δώσει. Ο κόσμος έρχεται αναλόγως το μπάσκετ που παίζεις».

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της ομάδας:

«Αυτό που είναι ένα κομμάτι είναι ότι ο ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Και μέσα και έξω από γήπεδο είναι μια παρέα. Δεν υπάρχει εγωισμός για την στατιστική υπάρχει μέσα στο γήπεδο βοηθάει ο ένας με τον άλλον. Δεν υπάρχει γκρίνια, παράπονο για κάτι. Είναι ομάδα πάνω από όλα».

Για το αν θέλει Ευρωλίγκα ή το πρωτάθλημα:

«Τα θέλω όλα. Και Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ