2012-05-08 08:48:03
Φωτογραφία για Ο πρίγκιπας, ο Τσάκας και ο Τζίγγερ
Ο πρίγκιπας του Τσάκα ήρθε, έφαγε πόρτα από τον Τζίγγερ, όμως ο μάνατζερ από την Καβάλα επιμένει πως θα καταθέσει στην ΕΕΑ τα απαραίτητα έγγραφα και θα προσπαθήσει να πάρει το πακέτο μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Τελικά ο Βλάσης Τσάκας κατάφερε να φέρει τον πρίγκιπα Αμντουλαζίζ μπιν Νάσιρ Αλ Σαοούντ. Ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα και εγκαταστάθηκε στο Plaza του Συντάγματος.

Παρά το γεγονός ότι ισχυρίζεται πως έχει φέρει μαζί του όλα τα απαραίτητα έγγραφα και μαζί τα 15 εκ. ευρώ για να πάρει το 54,7% της ΠΑΕ, ο Γ. Βαρδινογιάννης δεν δείχνει διατεθειμένος να παρεκκλίνει από την προτίμησή του στο πλάνο του Αλαφούζου, ο οποίος είναι επίσης ενήμερος για όλες τις κινήσεις του μάνατζερ από την Καβάλα.

Ωστόσο, ο Τσάκας ισχυρίζεται πως θα καταθέσει τα δικαιολογητικά έγγραφα στην ΕΕΑ και θα προσπαθήσει να πάρει το πακέτο των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μολονότι η πλευρά του Τζίγγερ δεν άναψε το «πράσινο φως» στο αίτημα της πλευράς του Σαουδάραβα να βρεθεί στην Γενική Συνέλευση του Τριφυλλιού.

Πάντως, αν και αυτή τη φορά δεν πρόκειται για «φούσκα», στην περίπτωση που ο πρίγκιπας πάρει άδεια από την ΕΕΑ και καταβάλλει αρχικά τα 9,1 εκ. ευρώ και συνολικά 15 εκ. ευρώ, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να μετρήσει το ρευστό, αφού τότε δύσκολα κάποιος δεν θα πιστέψει στις εγγυήσεις που θα δοθούν για τα 55 εκ. ευρώ του καλοκαιριού για τις μεταγραφές.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ