2012-05-08 08:50:06
Φωτογραφία για Η Έλλη Κοκκίνου άνοιξε παιδικό σταθμό στη Γλυφάδα
Μπορεί η καριέρα της ως τραγουδίστρια να πηγαίνει μία χαρά ωστόσο η Έλλη Κοκκίνου φαίνεται πως σκέφτηκε ακόμη πιο πρακτικά και με προοπτική για το μέλλον, γι' αυτό και ξεκίνησε παράλληλα το πρώτο της επιχειρηματικό βήμα σε ένα νέο χώρο.... Το πρωί του Σαββάτου 5 Μαίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια που έλκει την καταγωγή της από την Πάτρα από την πλευρά της μητέρας της, έκανε τα εγκαίνια του παιδικού σταθμού που διευθύνει με το όνομα «Happy Faces»-Χαρούμενα Πρόσωπα» στην Γλυφάδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στα εγκαίνια έδωσαν το παρών πολλοί συνάδελφοι, φίλοι και συνεργάτες της Έλλης Κοκκίνου και αναμφίβολα μελλοντικοί πελάτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν η καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή, η παρουσιάστρια του πρωινού του ΑΝΤ1 Σίσσυ Χρηστίδου, ο δημοσιογράφος Πάνος Σταματόπουλος, ο τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης, γιος του Γιάννη Πάριου, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Δέσποινα Καμπούρη, η Όλγα Λαφαζάνη, κ.α.


Τη διακόσμηση στον αγγλόφωνο παιδικό σταθμό της Έλλης Κοκκίνου ανέλαβε ο ζωγράφος Χαράλαμπος Κρέτσης. Πρόκειται για ένα όνειρό της Έλλης Κοκκίνου που έγινε πραγματικότητα και τα εγκαίνια την γέμισαν με χαρά, χαμόγελο και ευτυχία! Όπως έγραψε το site Tlife, «η αυλή του σταθμού έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπαίθριο παιδότοπο, ο πάνω όροφος θυμίζει δενδρόσπιτο, ενώ η έμπνευση ήρθε από ένα παραμύθι που διάβαζε η γνωστή τραγουδίστρια στον γιο της Αλέξανδρο, για ένα αρκουδάκι, το οποίο πήγαινε στο νηπιαγωγείο».

Ο παιδικός σταθμός που οργάνωσε η Έλλη Κοκκίνου θα μπορεί να χρησιμοποιείται και τα Σαββατοκύριακα για την διοργάνωση παιδικών πάρτι, ενώ τα απογεύματα θα φιλοξενεί εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών.

Στα εγκαίνια παρών στο πλευρό της Έλλης Κοκκίνου ήταν και ο σύντροφός της, ο μπασκετμπωλίστας Γιώργος Μπόγρης.

Όσο για μουσικές εμφανίσεις, η Έλλη Κοκκίνου ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή 11 Μαίου να τραγουδά μαζί με το Νίκο Οικονομόπουλο που κατάγεται από την Κάτω Αχαία στο Politia Live Clubbing στη Θεσσαλονίκη.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ