2012-05-08 08:56:43
Φωτογραφία για ΕΜΕΡΙ: ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
Ο Ουνάι Έμερι αποτελούσε τον πρωταρχικό στόχο του Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, με τον Βάσκο τεχνικό να αποκαλύπτει πως τον ενδιαφέρει η προοπτική των ερυθρόλευκων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Έμερι είχε διαμηνύσει πριν λίγες εβδομάδες στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως περιμένει πρώτα να «κλειδώσει» η Βαλένθια την 3η θέση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και στην συνέχεια θα συζητούσε οποιαδήποτε πρόταση, καθώς δεν θα συνεχίσει στις «νυχτερίδες».

Τις τελευταίες ώρες, τα διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον Βάσκο τεχνικό να "κλείνει" στην Σπαρτάκ Μόσχας, με τον ίδιο τον Έμερι να διαψεύδει κάτι τέτοιο, προσθέτοντας παράλληλα πως θα τον ενδιέφερε ιδιαίτερα η προοπτική να εργαστεί στον Ολυμπιακό!

«Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση. Αν όχι μέχρι την Τετάρτη (09/05), μέχρι το τέλος της εβδομάδας σίγουρα. Για τον Ολυμπιακό, αυτό που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και η προοπτική να δουλέψω εκεί μου αρέσει πολύ», σχολίασε ο Έμερι από την πλευρά του.

Στον Έμερι έχει μιλήσει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος του μετέφερε όλα τα στοιχεία και τις προοπτικές των νταμπλούχων Ελλάδας, ενώ ο 41χρονος τεχνικός έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον «Τσινγκούρι», τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ