2012-05-08 09:21:10
Φωτογραφία για Οι απίστευτοι κοιλιακοί της Μενούνος
Η Μαρία Μενούνος και ο παρτενέρ της, Derek Hough, που έχουν μαγέψει στις τελευταίες εμφανίσεις τους το κοινό και τους κριτές του τηλεοπτικού σόου “Dancing With The Stars”, αδυνατούν να σταματήσουν το χορό και εκτός πλατό! Το χορευτικό ζευγάρι βρέθηκε στο πάρτι Cinco de Mayo στο Λας Βέγκας, που γίνεται με αφορμή μιας ισπανικής γιορτής των Μεξικανών στις ΗΠΑ, και έδωσαν μια δωρεάν παράσταση στην ταράτσα του Mandalay Bay Resort & Casino.

Εκθαμβωτική, όπως πάντα, η Μενούνος φορούσε ένα λαχανί μπικίνι που αποκάλυπτε το καλλίγραμμο σώμα της και τους γυμνασμένους κοιλιακούς της, ενώ ο Hough δεν έπαιρνε τα χέρια του από πάνω της, προκαλώντας την συνεχώς να ανταποκριθεί στα παιχνίδια του εντός και εκτός πισίνας.

Μην πάει ο νους σας στο πονηρό! Το αχτύπητο δίδυμο βγάζει έναν απίστευτο ερωτισμό επί σκηνής, αλλά είναι ήδη δεσμευμένοι και αφοσιωμένοι στους συντρόφους τους.

Ο Derek βγαίνει με την τραγουδίστρια της όπερας Katerine Jenkins και η Μαρία έχει δεσμό με τον Kevin Undergaro για περισσότερα από 10 χρόνια.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ