2012-05-08 09:52:02
Φωτογραφία για Τη μέρα πυροσβέστης, τη νύχτα πόρνη πολυτελείας
Η 38χρονη Βρετανίδα Έμα Καρ το πρωί σβήνει πυρκαγιές αλλά το βράδυ ανάβει φωτιές, αφού τη μέρα εργάζεται ως πυροσβέστης σε κεντρικό σταθμό του Λονδίνου, ενώ τη νύχτα είναι call-girl....Μάλιστα, οι υπηρεσίες της είναι αρκετά «τσουχτερές», καθώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, στην οποία ποζάρει με σέξι εσώρουχα χρησιμοποιώντας το όνομα Τζέιντ, χρεώνει 300 λίρες την ώρα για να πάει στα σπίτια ή τα δωμάτια ξενοδοχείων που της ζητούν οι πελάτες της, ή 250 λίρες για να πάνε εκείνοι στο διαμέρισμά της. Προσφέρει επίσης «διασκέδαση από το σούρουπο ως το ξημέρωμα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, για 1300 λίρες.

Πάντως, ξεκαθαρίζει στους επίδοξους πελάτες της ότι κινείται σεξουαλικά «σε φυσιολογικά πλαίσια» και δεν κάνει τίποτα που περιλαμβάνει μαστίγια και αλυσίδες, ενώ χρεώνει επιπλέον ο,τιδήποτε ασυνήθιστο της ζητήσει ο πελάτης.

Την ιστορία της αποκάλυψε η εφημερίδα Sun, συντάκτης της οποίας έκλεισε ραντεβού με την Τζέιντ σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, προσποιούμενος τον πελάτη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κοπέλα του είπε ότι κάνει αυτή τη δουλειά γιατί δεν της φτάνει ο μισθός της ως πυροσβέστης.

«Τώρα έχω καταφέρει να είμαι μια χαρά οικονομικά και να ζω τη ζωή που θέλω, δουλεύοντας στάνταρ ένα βράδυ την εβδομάδα και κάνοντας και μερικά εξτραδάκια που και που. Κάνω ταξίδια, αγοράζω ακριβά ρούχα και κοσμήματα και γενικά κάνω πράγματα που με το μισθό του πυροσβέστη δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ. Πάντα αντιμετώπιζα το σεξ ως άντρας, καθόλου συναισθηματικά, κι έτσι μπορώ να κάνω τη συγκεκριμένη δουλειά χωρίς δεύτερες σκέψεις. Οι μόνοι που έχουν πρόβλημα είναι οι γονείς μου, οι οποίοι δεν μου ξαναμίλησαν όταν το έμαθαν», είπε στο δημοσιογράφο η 38χρονη, η οποία εργάζεται στο πυροσβεστικό σώμα εδώ και 7 χρόνια.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ