2012-05-08 10:25:18
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ... ΔΥΟ ΧΑΦΑΡΕΣ
Όπως τόνισε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του, ο Θρρύλος θα πάρει δύο πολύ καλούς μέσους και του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος από φέτος, εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό του για τον Μήτρογλου Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στον «Γαύρο»

Για τον Μήτρογλου

«Υπάρχουν τέτοιοι παίκτες στους ανταγωνιστές μας στο ελληνικό πρωτάθλημα; Πείτε μου ποιοι είναι, να τους ξέρω κι εγώ. Ο Μήτρογλου σ' εμάς θα βάλει 30 γκολ, εάν είναι σοβαρός κι ακούει τον προπονητή του. Εδώ στον Ατρόμητο έπαιξε κι έβαλε 20, δεν θα βάλει σ' εμάς 30, παίζοντας δίπλα σε παικταράδες όπως οι άλλοι κυνηγοί μας;»

Για τον Τάτο

«Τον Τάτο τον είδατε στα μεταξύ μας παιχνίδια; Ο καλύτερος παίκτης του Ατρομήτου ήταν, μαζί με τον Μήτρογλου. Φακίρης της μπάλας είναι! Και από άλμα; Ρωτήστε τον Αβραάμ, που του πήρε τρεις κεφαλιές! Εγώ μίλησα μαζί του και το παιδί το είδα πολύ σεμνό και σοβαρό. Θέλει να διακριθεί και να παίξει στον Ολυμπιακό».


Για τον Σουμπίνιο

«Ή μήπως δεν ξέρει μπάλα με καπάκια ο Σουμπίνιο; Πρέπει να τον δείτε πως είναι στο Ρέντη, που έχει έρθει για προπονήσεις. Πετάει τώρα. Έχει απίστευτη ικανότητα να συνεργάζεται με τους κυνηγούς. Στον Λεβαδειακό με κλειστά μάτια έπαιζε μ' αυτό τον Ναπολεόνι και έβαζαν κι έφτιαχναν όλα τα γκολ».

Για τον Ζαραδούκα

«Έχω πει ότι με τρέλανε με όσα άκουσα ο Άγγελος Αναστασιάδης. Τον χαρακτήρισε μεγάλο εργαλείο για την άμυνα και το κέντρο. Κι εγώ του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη του Άγγελου».

Για τον Σιόβα

«Και για τον Σιόβα θα τα πούμε. Θα δείτε τι καλός αμυντικός είναι. Κάποιοι αμφέβαλαν και όταν είχαμε πάρει τον Αβραάμ από τον Άρη. Και τώρα του κάνουν ύμνους. Τα ίδια θα λένε μετά από λίγο καιρό και για τον Σιόβα».

Για τις υπόλοιπες μεταγραφές

«Θα πάρουμε και δύο ξένους χαφάρες και θα είμαστε καλύτεροι κι από φέτος. Μπροστά είμαστε καλά, το ίδιο και πίσω. Στα χαφ θέλουμε δύο πολύ καλές προσθήκες απέξω. Για τον Μέλμπεργκ εγώ πιστεύω πως θα μείνει. Είναι πολύ ευχαριστημένος, γιατί να φύγει; Αλλά αν για κάποιο λόγο αποφασίσει να αποχωρήσει, θα το καλύψουμε το κενό του. Μη βιάζεστε. Θα δείτε πως θα γίνουν όλα πολύ καλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ