2015-09-16 00:37:05
Φωτογραφία για Η Ζωή Λάσκαρη στο θεατρικό σανίδι μαζί με την κόρη της Μαρία Ελένη
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εντατικές πρόβες, καθώς ετοιμάζει το θεατρικό της ντεμπούτο στο πλευρό της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη.

Το έργο λέγεται Νύφη, Κουράγιο, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά και θα ανέβει τέλη Οκτωβρίου στη θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη.

Πώς είναι η συνεργασία με τη μητέρα της;

«Φανταστική! Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω ακριβώς τι πάω να κάνω! Βρέθηκα προ απροόπτου, κατά κάποιον τρόπο. Για το ρόλο με πρότεινε η μητέρα μου στον Νίκο, χωρίς να με έχει προετοιμάσει. Έπειτα έκανα ραντεβού μαζί του, το συζητήσαμε και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Έχω μεγαλώσει και έχω γαλουχηθεί μέσα στο θέατρο, όλες οι παιδικές μου μνήμες είναι από το χώρο αυτό και ήθελα πάντα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Και, για να σε προλάβω, δεν με νοιάζει η σύγκριση με τη μητέρα μου. Δεν φοβάμαι καμία σύγκριση και δεν νιώθω καν πως υπάρχει σύγκριση. Είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, με δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Είναι καινούριο όλο αυτό για μένα, αλλά, από την άλλη, ξέρω ποια είμαι, πού πατάω και τι μπορώ να κάνω. Αν δεν ένιωθα μέσα μου πως είμαι καλή σε αυτό, δεν θα το έκανα. Νιώθω πολύ καλά με αυτό το νέο εγχείρημα» δηλώνει με ενθουσιασμό στο περιοδικό People.


Και συνέχισε:

«Προσωπικά ψάχνομαι πολλά- χρόνια. Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε να ασχοληθώ με το θέατρο, το έβλεπε πολλά χρόνια πως αυτή είναι η κλίση μου. Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Για παράδειγμα, η Νόνικα Γαληνέα, που είναι καλή φίλη της μητέρας μου, "έγινε ηθοποιός στα 40 της κι έχει κάνει μια σπουδαία διαδρομή στο χώρο. Έχουμε μόνο μια ζωή και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πράγματα που δεν μας καλύπτουν από φόβο να προχωρήσουμε. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να υλοποιώ αυτά που πραγματικά γουστάρω» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ