2012-05-08 11:14:08
Φωτογραφία για Οι tour operators θα... σώσουν την παρτίδα;
Στην Αθήνα αποστολή αποτελούμενη από τα στελέχη ορισμένων από τα μεγαλύτερα tour operators στον κόσμο Σκοπός της επίσκεψης τους; Να διαπιστώσουν που ακριβώς βρίσκεται το ελληνικό τουριστικό προϊόν, λίγο πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν και αν πεισθούν να κάνουν μια τελευταία κίνηση για να σώσουν την φετινή χρονιά, η οποία αναμένεται ότι θα είναι από τις χειρότερες των τελευταίων ετών. Ο λόγος; Η πρωτοφανής οικονομική κρίση, που δεν χτύπησε μόνο τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.

Το κακό είναι πως αυτή, η τόσο κρίσιμη επίσκεψη, συμπίπτει χρονικά με την πραγματοποίηση των πρόωρων εθνικών εκλογών. Για την ακρίβεια, αυτή θα είναι η τελευταία μέρα της παρούσας κυβέρνησης. Συνεπώς τα στελέχη των εν λόγω tour operators δεν θα συναντήσουν κανέναν αρμόδιο κυβερνητικό παράγοντα, με ό,τι κάτι τέτοιο βεβαίως μπορεί να συνεπάγεται για την επιτυχία του στόχου που έχει τεθεί.

Παρ όλα αυτά, οι εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου διατηρούν την φιλοδοξία να εξασφαλίσουν έναν ικανό αριθμό κρατήσεων της τελευταίας στιγμής, που μπορεί και να διασώσει την φετινή παρτίδα. Μένει να φανεί τι απ όλα αυτά θα γίνει στην πραγματικότητα τελικώς.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ