2012-05-08 11:56:49
Φωτογραφία για Γνωρίστε την οικογένεια του Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Η περιουσία του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ σίγουρα φτάνει για να ζήσουν χωρίς να δουλεύουν μέχρι και τα δισέγγονά του. Κι όμως η οικογένεια του νεαρού Ζούκερμπεργκ δεν έχει αλλάξει συνήθειες και κάνουν όλοι τις δουλειές που έκαναν και πριν το Facebook.

Οι γονείς του εξακολουθούν να διατηρούν το οδοντιατρείο που είχαν και δέχονται τους ασθενείς στο δωμάτιο του σπιτιού αξίας 600.000 δολαρίων στη Νέα Υόρκη.

Ο Εντ Ζούκερμπεργκ δεν μπορεί να αφήσει το οδοντιατρείο του το οποίο είναι όπως λέει το «μωρό» του. Σε συνέντευξη τους σε περιοδικό της Νέας Υόρκης αποκάλυψαν ότι είναι οικονόμοι και δεν «κολυμπούν» σε μετρητά.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μεγάλωσε σε ένα μικρό σπίτι με λίγα έπιπλα, μια μικρή κουζίνα και το μόνο που ξεχώριζε ήταν κάποιες άνετες καρέκλες μπροστά από την τηλεόραση.

Έχει τρεις αδερφές, εκ των οποίων η μία, η Αριελ Ζούκερμπεργκ είναι διευθύντρια μάρκετινγκ σε μια εταιρεία στο Σαν Φρανσίσκο. Η δεύτερη, η Ντόνα έχει ένα blog σχετικό με τη διατροφή και κάνει το διδακτορικό της ενώ η μικρότερη αδερφή Ράντι είναι παντρεμένη και έχει ένα μωρό και εργάζεται σε μια εκπομπή στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο Μαρκ Ζούκερμπερκ ευγνωμονεί τους γονείς του και αναφέρει όπως όλοι οι γονείς θα πρέπει να στηρίζουν τα παιδιά τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Άριελ Ζούκερμπερκ

Ντόνα Ζούκερμπεργκ

Ράντι Ζούκερμπεργκ

Το σπίτι της οικογένειας
mediagate.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ