2012-05-08 12:07:02
Φωτογραφία για Δεν αφήνετε τις ανοησίες με τον Μαρκεζίνη;
Συνεχίζουν να μη λαμβάνουν καθόλου υπόψη τους το μήνυμα της κάλπης. Ο Ελληνικός λαός εγκατέλειψε τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα και τα έκανε μικρά, πιστεύοντας ότι τα καινούρια μεγάλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞ.ΕΛΛ.), θα μας βγάλουν από  τα μνημόνια, θα δώσουν πίσω τα λεφτά στον κοσμάκη, θα μειώσουν την ανεργία, θα ξανανοίξουν τα κλειστά μαγαζιά και κυρίως θα καταγγείλουν τη δανειακή σύμβαση. 

Οι πρώην μεγάλοι επιμένουν ότι αυτά είναι σαν το "λεφτά υπάρχουν" κι ότι με τέτοιες πολιτικές η χώρα θα καταστραφεί και επιμένουν...

να είναι μέσα στο παιχνίδι για να μας προστατέψουν από την έξοδο από την ΕΕ, την επιστροφή στη δραχμή και την ολική, πραγματική καταστροφή.

Όμως ο ελληνικός λαός αγνόησε και συνεχίσει να αγνοεί αυτούς τους εκβιασμούς. Ψήφισε την απαλλαγή από τα μνημόνια και πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν και να μας βγάλουν από το μνημόνιο οποιεσδήποτε κι αν είναι οι συνέπειες. Κανείς δεν δικαιούται να επιμένει να τρομάζει τον κόσμο, όταν αυτός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: "καταγγελία της δανειακής σύμβασης και δεν με νοιάζουν οι συνέπειες". 


Για αυτό άλλωστε καταδίκασε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Πιστεύει ότι υπάρχουν άλλες πολιτικές λύσεις, που θα φέρουν την ευημερία, χωρίς νέα μέτρα, χωρίς να εφαρμοστούν τα μνημόνια. 

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, να φτιάξει μια κυβέρνηση για να κάνει "μερεμέτια" στο μνημόνιο. 

Αποχώρηση και καταγγελία ψήφισε ο κόσμος, δεν ψήφισε αναδιαπραγμάτευση. Όσοι νομίζουν ότι δεν είναι δυνατόν να καταγγείλουμε το μνημόνιο, να μείνουν στην άκρη και να αφήσουν να αναλάβουν αυτοί που θα μας απελευθερώσουν από τα δεσμά του μνημονίου και τους ξένους επικυρίαρχους. 

Φτάνει πιά με την επίκληση των καταστροφικών συνεπειών. Ο λαός θέλει να τις ζήσει τις συνέπειες. Το θέλει ! Το ψήφισε! Το ζητά κάθε μέρα. 

Από TaXalia
Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ