2015-09-19 19:16:06
Φωτογραφία για Μεθυσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή η Τζέσικα Σίμπσον [video]
Σάλο έχει προκαλέσει στα ΜΜΕ η τελευταία εμφάνιση της σέξι τραγουδίσριας, ηθοποιού και σχεδιάστριας μόδας στην τηλεόραση όπου εμφανίστηκε... ντέφι στο μεθύσι.

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή του HSN ήταν χθες η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) και ο τρόπος με τον οποίο μίλησε για τα τζιν που σχεδιάζει στην παρουσιάστρια Κολίν Λόπεζ (Colleeen Lopez) σχολιάστηκε δεόντως στα social media με τον κόσμο να αναρωτιέται και στο τέλος να "κράζει" την ξανθιά καλλονή.

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τη Σίμπσον όλο χαρά ποστάροντας και φωτογραφία στο Twitter όμως στην πορεία, σε ένα σημείο της εκπομπής το πράγμα έδειξε να ξεφεύγει.

Όταν σηκώθηκε αν μιλήσει για τα τζιν που σχεδιάζει η Τζέσικα ήταν πολύ ταραγμένη και νευρική σε βαθμό που την ίδια στιγμή τα social media ξεσηκώθηκαν. "Το βλέπει κανείς αυτό;;; Πόσο μεθυσμένη είναι η Τζέσικα Σίμπσον" και άλλα σχετικά ήταν μόνο λίγα από τα όσα γράφτηκαν σε χρόνο μηδέν.

Ιδού το βίντεο για τα δικά σας συμπεράσματα...

Ο κόσμος ξεσπάθωσε στο social media και όντως η Τζέσικα ήταν λίγο νευρική... Τώρα αν ήταν μεθυσμένη;;; Είναι λίγο τραβηγμένο ως σενάριο, αλλά τίποτα δεν είναι απιθανο σε αυτή τη ζωή έτσι κι αλλιώς.

Πάντως, απόκριση από την ίδια επί του θέματος ακόμη δεν έχουμε. Άν υπάρξει κάτι θα το μάθετε αμέσως...
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ