2015-09-20 10:00:10
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ... ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.! (VIDEO & PHOTOS)
Χωρίς γκολ και με πολλά επεισόδια ανάμεσα στην αστυνομία και τους οπαδούς της Χάιντουκ, τελείωσε η αναμέτρηση με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ (εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League), με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Σπλιτ και ο κόσμος στις εξέδρες είχαν αρκετές αφορμές για να... διαμαρτυρηθούν για τις αποφάσεις του διαιτητή Μπρούνο Μάριτς, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε το πέναλτι παρά το χέρι του Μπένκοβιτς στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια ο Σουντάνι προσγειώθηκε στην περιοχή των γηπεδούχων και το Πολιούντ ξέσπασε σε διαμαρτυρίες, αφού ο Μάριτς υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Ντινάμο και τιμώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βελάσκες. Ο Ενρίκες αστόχησε από την άσπρη βούλα και το σκορ έμεινε 0-0 μέχρι το τέλος, αλλά αυτό δεν εμπόδισε... την έναρξη των επεισοδίων.

Ο πάγκος της Χάιντουκ έβραζε με τη λήξη του αγώνα, διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις του Μάριτς και των βοηθών του, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση. Οι οπαδοί στις εξέδρες δεν το πήραν πιο ψύχραιμα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να παρεμβαίνουν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ