2015-09-21 16:08:12
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 4ης ΑΓ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE Η NOVA (ΡΗΟΤΟ)
Η Nova ανακοίνωσε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 4ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα κανάλια Novasports, υποδέχονται το πρώτο ντέρμπι από τα παλιά, αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, στη πιο συναρπαστική Super League των τελευταίων ετών!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το διήμερο Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου – Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, το μεγάλο ντέρμπι των «Δικεφάλων», την έξοδο του Ολυμπιακού στη Ξάνθη, την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο γήπεδό του, καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την εμβόλιμη 4η αγωνιστική.

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στα Πηγάδια, για να αγωνιστεί κόντρα στην Skoda Ξάνθη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα, Νίκου Γαβαλά και Γιώργου Αργυρόγλου.


Νωρίτερα στις 18:15 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τη Βέροια, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Γιώργου Μαρκόπουλου και Άκη Κουζούλη. Την ίδια ώρα τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα δείξουν το παιχνίδι Πλατανιάς – Ηρακλής σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ των Σπύρου Δημολίτσα και Παναγιώτη Στεφάνου.

Το δεύτερο μέρος της 4ης αγωνιστικής ξεκινάει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα στις 16:00 οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στο «Απόστολος Νικολαϊδης» το Λεβαδειακό. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Διονύση Στρούμπου. Στις 18:15 θα ακολουθήσουν τρεις αναμετρήσεις. Ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Βασιλείου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο με τον αγώνα να προβάλλεται από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Αποστόλη Λάμπου. Στη Κομοτηνή ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί την ΑΕΛ Καλλονής. Το παιχνίδι θα προβληθεί από το Novasports 6 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ Ευγένιου Δαδαλιάρα και Νίκου Γαβαλά.

Τέλος, το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή των Άγγελου Στυλιάδη και Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Μανώλη Βογιατζάκη, Γιώργου Αργυρόγλου και Γιάννη Πάγκου.

Το ντέρμπι θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε επανάληψη στις 00:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

«Παίζουμε Ελλάδα»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου από τις 17:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 2 και Novasports 2 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Άγγελο Στυλιάδη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, σαν pre game των αγώνων Πλατανιάς - Ηρακλής και Παναιτωλικός - Βέροια. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η εκπομπή θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα πριν την αναμέτρηση Skoda Ξάνθη-Ολυμπιακός. Η εκπομπή θα συνεχίσει μετά το τέλος του βραδινού αγώνα στις 22:30 με τον σχολιασμό και το ρεπορτάζ.

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 18:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι τρεις αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 20:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Επίσης, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 22:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ