2015-09-21 20:05:06
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΗΝ UEFA ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Η επίσημη Μπάγερν Μονάχου απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη διοργανώτρια Αρχή του Τσάμπιονς Λιγκ για τα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς της πρεμιέρας των ομίλων με τον Ολυμπιακό και στα οποία ενεπλάκησαν οπαδοί της.

Οι Βαυαροί τονίζουν πώς ένας μέρος των οπαδών τους απάντησε σε προκλήσεις που δέχτηκε από... μερίδα οπαδών των γηπεδούχων, καταγγέλλοντας και βία από την πλευρά της αστυνομίας στη συνέχεια!

Αναλυτικά η επιστολή διαμαρτυρίας της Μπάγερν:

«Η Μπάγερν Μονάχου τις τελευταίες ημέρες συγκέντρωσε αρκετές πληροφορίες και θα ήθελε να τοποθετηθεί για τα επεισόδια που έγιναν πριν την αναμέτρηση του Champions League στις 16 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό:

Ένα μέρος των οπαδών μας απάντησε στις προκλήσεις που δέχτηκε από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, που έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Τότε η Αστυνομία πλησίασε τους οπαδούς μας και λειτούργησε με μεγάλη βία. Κάποιοι οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν και χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες. Έπειτα από αυτή την αντίδραση της ελληνικής Αστυνομίας η Μπάγερν έστειλε μία επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA. Επίσης, η ομάδα μας θα ήθελε να κάνει ξεκάθαρο στο σημείο αυτό, πως η συνεργασία των δύο συλλόγων στο συγκεκριμένο ματς ήταν πολύ στενή και υπήρχε εμπιστοσύνη. Η Μπάγερν αναμένει τη μη βίαιη μεταχείριση και των σεβασμό όλων των οπαδών της στα παιχνίδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ