2012-05-08 13:15:03
Φωτογραφία για Ορίστηκε 20μελές Δ.Σ.!
Η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και ορίστηκε 20μελές Διοικητικό Συμβούλιο που θα συγκροτηθεί αύριο σε Σώμα.

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο ώρες και ορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με 20 μέλη, το οποίο θα συγκροτηθεία αύριο το πρωί σε Σώμα.

Τα 20 μέλη είναι ο Λεωνίδας Πολέμης από την τριανδία Αδ. Πολέμη, Νίκα και Ξυλά. Ο Γιάννης  Αλαφούζος μέσω ενός πληρεξουσίου που είχε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη όρισε τον εαυτό του, τον Δημήτρη Γόντικα, τον Στράτο Σιωπήλη, τον Κώστα Ελευθεράκη, τον Βασίλη Κωνσταντίνου, τον Γιάννη Παναγιωτίδη,  τον Παύλο Τσίμα, τον Δημήτρη Βερβεσό, τον Γιάννη Ηρειώτη, τον Αριστείδη Καμάρα, τον Χρήστο Παναγόπουλο και τον Δημήτρη Μακρόγιαννη.

Προτάθηκαν και άλλοι δύο άνθρωποι του Παναθηναϊκού για μέλη, οι Μίμης Δομάζος και Δημήτρης Γούναρης, αλλά δεν ήθελαν να είναι μέλη του συμβουλίου από πρόταση και μπήκαν ως ανεξάρτητοι.


Ο Ανδρέας Βγενόπουλος όρισε την Λομβάρδου και τον Γιώργο Λιβέρη. Επίσης, έμεινε κενή μια θέση του Ερασιτέχνη και θα οριστεί αύριο που υπάρχει το Διοικητικό Συμβούλιο. Οι δύο θέσεις που είχαν μείνει κενές συμπληρώθηκαν έπειτα από κλήρωση, από δύο μικρομετόχους τους Κωστα Κροκίδα και Σάββα Παπαδόπουλο. Δεν όρισαν μέλη ο Πατέρας,  ο Γιαννακόπουλος και ο Ζολώτας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως έχει μαζέψει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος στήριξε τον Ελληνα επιχειρηματία και έκανε έκκληση για στήριξη της προσπάθειας.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ