2015-09-21 23:44:12
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ BASKET LEAGUE ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τη σεζόν 2015-2016 θα γίνει την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 19:00 και η Nova ανακοίνωσε την τηλεοπτική της μετάδοση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τη σεζόν 2015-2016 είναι στα κανάλια Novasports! Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 19:00, σε απευθείας μετάδοση από το Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, το Novasports 3 θα καλύψει τη διαδικασία της κλήρωσης για το φετινό πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (https://youtu.be/epEfVsuHa44). Στην παρουσίαση θα είναι ο Γιώργος Συρίγος και ο Χρήστος Καούρης, ενώ η εκδήλωση θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και από το Web TV του www.novasports.gr και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους φιλάθλους.

Οι 14 ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, θα μπουν στην κληρωτίδα και θα μάθουν τους αντιπάλους τους και αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη σεζόν 2015-2016 που θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου
. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τις τιμητικές βραβεύσεις των κορυφαίων της σεζόν που προηγήθηκε, καθώς και ειδικές διακρίσεις. Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει στο Novasports 3, το post draw show με τους Δημήτρη Καρύδα και Νικήτα Αυγουλή, με όλο τον απόηχο της κλήρωσης και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Και τη φετινή σεζόν το ελληνικό μπάσκετ θα έχει την τιμητική του, καθώς τα κανάλια Novasports, θα καλύψουν τους αγώνες με τον αρτιότερο τρόπο, προσφέροντας στους συνδρομητές τους τα πάντα γύρω από την αγαπημένη τους ομάδα. H κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova, υπόσχεται να μεταφέρει όλη τη δράση, λεπτό προς λεπτό, μέσα από τη δημοφιλή εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα». Συγκεκριμένα, κάθε Σάββατο θα καλύπτονται οι πέντε αγώνες της κάθε αγωνιστικής, ενώ συνολικά τα κανάλια Novasports θα καλύψουν 170 αγώνες έως και τους τελικούς.

Για περισσότερα σχετικά με το πρωτάθλημα Basket League ΣΚΡΑΤΣ:

α. Αναλυτικά στιγμιότυπα, highlights και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV-BasketLeague)

β. Αποκλειστικές ειδήσεις, ρεπορτάζ και τελευταία νέα στο Novasports.gr (www.novasports.gr/BasketLeague)

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ