2012-05-08 13:38:03
Φωτογραφία για Σήμερα η μεγάλη ευκαιρία της Αριστεράς
Είναι πιστεύω μοναδική ευκαιρία από την μεταπολίτευση και μετά που δίνεται στην Ελλάδα σε κόμμα της Αριστεράς η δυνατότητα διερευνητικής εντολής με... σκοπό την δημιουργία κυβέρνησης. Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη και αυτό γιατί ο κόσμος που ψήφισε την Αριστερά, και περισσότερο τον Σύριζα, θέλει να δει πως ο ψήφος του δεν πήγε χαμένος.Ο Σύριζα με το ποσοστό που πήρε τους έδωσε μια ελπίδα για να αλλάξει κάποια πράγματα κάτι που τα άλλα δυο πρώην μεγάλα κόμματα δεν μπόρεσαν η δεν ήθελαν να κάνουν.

Σίγουρα υπάρχουν διαφορές μεταξύ των κομμάτων της αριστεράς αλλά η Ελλάδα δεν σηκώνει πιστεύω άλλες εκλογές, δεν σηκώνει ακυβερνησία,είναι κάτι που το θέλουν όλοι όσοι πολεμάνε την Ελλάδα με κάθε μέσο για τον δικό τους λόγο και σκοπό.Δίνεται η δυνατότητα να ακυρώσουν εκείνους που επιχειρούν να ακυρώσουν το μέλλον μας.Το χρωστάει στις γενιές που προηγήθηκαν και έδωσαν το αίμα τους για τους αγώνες που έδωσαν: τη γενιά της αντίστασης, της ΕΔΑ, του 1-1-4, του Πολυτεχνείου, της Γένοβας, των Αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος.


Πρέπει να μπουν τα θεμέλια ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία μας, με πρώτο και κύριο πρωταγωνιστή, εκείνων που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συστηματικά ταπείνωσαν και εκμεταλλεύτηκαν: το λαό!

Ο Ελληνικός Λαός περιμένει αποτελέσματα από την Αριστερά που πρέπει να βρει εκείνες τις δυνάμεις σε όλα τα προοδευτικά κόμματα που θέλουν η Ελλάδα να πάει μπροστά αλλά χωρίς να ξεχνά τα λάθη του παρελθόντος.

Ας μην χαθεί η ευκαιρία.

alldaynews4you.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ