2015-09-24 13:14:51
Φωτογραφία για Ψάχνουν τον Δημήτρη Καμμένο: Παραιτήθηκε, αλλά πήρε μαζί του το κλειδί του γραφείου στο υπουργείο
Το παράδειγμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου φαίνεται ότι ακολούθησε ο παραιτηθείς... υφυπουργός των 12 ωρών Δημήτρης Καμμένος. 

Σύμφωνα με το Star στο υπουργείο Υποδομών ψάχνουν τον βουλευτή των ΑΝΕΛ γιατί φεύγοντας χθες πήρε μαζί του και το κλειδί του γραφείου που του είχαν δώσει 

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, χθες, ένας συνεργάτης του Δημήτρη Καμμένου, ονόματι Δημήτρης και ο ίδιος, επισκέφθηκαν το γραφείο που θα τους παραχωρούνταν στο υπουργείο Υποδομών και αποχωρώντας πήραν μαζί τους και το κλειδί!

Μέχρι το βράδυ, όμως, ο κ. Καμμένος είχε... χάσει το υπουργείο, αφού παραιτήθηκε μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τα αντισημιτικά και ομοφοβικά tweets που είχε κάνει. 

Ετσι, τώρα, στο υπουργείο Υποδομών, αναζητείται τρόπος για να ανοίξει το γραφείο του υφυπουργού, μιας και για λόγους ασφαλείας δεν υπάρχει δεύτερο κλειδί. Στην περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο Δημήτρης Καμμένος να επιστρέψει το κλειδί, θα πρέπει να παρέμβει κλειδαράς! 


Το χρονικό της παραίτησης του Δημήτρη Καμμένου

Μερικές ώρες μετά τη χθεσινή ορκωμοσία και μετά το σάλο που είχε προκληθεί από τα αντισημιτικά, ομοφοβικά και ρατσιστικά tweets του Δημήτρη Καμμένου, ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον Πάνο Καμμένο και του έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τη συμμετοχή του στελέχους του κόμματός του στην κυβέρνηση. Σε αυτή την επικοινωνία, ο κ. Τσίπρας διεμήνυσε στον Πάνο Καμμένο ότι αν οι αναρτήσεις του Δημήτρη Καμμένου είναι αληθινές, δηλαδή όχι προϊόν ηλεκτρονικής παραβίασης του λογαριασμού του, τότε ο Δημήτρης Καμμένος θα απομακρυνθεί από την κυβέρνηση.

 

«Τα σχόλια αυτά δεν συνάδουν με την ηθική και τις αξίες της κυβέρνησης», είπε ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες. Λίγο αργότερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με tweet του προανήγγειλε την παραίτηση του στελέχους του η οποία έγινε λίγο αργότερα, με ανακοίνωση από τον ίδιο. 

«Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων, ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτησή του», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Twitter.

Ηδη από το πρωί όμως της Τετάρτης το twitter έβραζε με την επιλογή του κ.Καμμένου με τους χρήστες του δημοφιλούς δικτύου να ανεβάζουν και να κάνουν  να αναπαράγουν όλα όσα είχε ανεβάσει παλιότερα ο Δημήτρης Καμμένος ή αλλιώς portaporta για τους χρήστες του twitter. 

Στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης έγινε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και ήδη είχε δημιουργηθεί ένα βαρύ κλίμα για την επιλογή Καμμένου. Οι πρώτες αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν από τους ευρωβουλευτές Δημήτρη Παπαδημούλη, Στέλιο Κούλογλου, αλλά και από τη βουλευτή Βασιλική Κατριβάνου της ομάδας των «53». 

Χρυσοβελώνη: Οταν ετέθη θέμα, ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε να παραιτηθεί

Στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Δημήτρη Καμμένο αναφέρθηκε σήμερα το πρωί και η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στο Mega και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα. «Υπήρξαν κάποιες αναρτήσεις οι οποίες είχαν ρατσιστικό χαρακτήρα. Από εκεί και πέρα υπήρξε μια αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα από την ομάδα των 53 και από την πλευρά του Πάνου Καμμένου υπήρξε κάποια αντίδραση, ο οποίος είπε ότι μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών του Δημήτρη Καμμένου θα πρέπει να παραιτηθεί», είπε η εξιστορώντας τα γεγονότα.

Η κυρία Χρυσοβελώνη τόνισε ότι ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον Δημήτρη Καμμένο να παραιτηθεί, μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών του. «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όταν ετέθη θέμα, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε αμέσως από τον υφυπουργό να παραιτηθεί. Οφείλουμε να πούμε και ότι ο Δημήτρης Καμμένος αμέσως ανταποκρίθηκε χωρίς να φέρει κάποια περαιτέρω αντίδραση», συμπλήρωσε.

Οι δημοσιογράφοι, μάλιστα, ρωτώντας την Μαρίνα Χρυσοβελώνη για το πώς είναι δυνατόν να μην ήξερε κανείς κάτι για τις αναρτήσεις αυτές του Δημήτρη Καμμένου, τις θύμισαν και το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την ίδια (Ο Δ. Καμμένος την είχε πιάσει από το πέτο!). «Με εμένα υπήρξε μια κακή στιγμή, το επεισόδιο έληξε», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ και συνέχισε: «Η ανάρτηση για το Αουσβιτς ήταν γνωστή. Εγώ προσωπικά δεν είχα παρακολουθήσει τις άλλες αναρτήσεις του Δημήτρη Καμμένου. Το τι γνώριζε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν γνωρίζω, εκρίθη ότι ο Δημήτρης Καμμένος ήταν ικανός και είχε τα προσόντα για αυτή τη θέση και για αυτό προτάθηκε, αν ήξερε ή δεν ήξερε ο Πάνος Καμμένος, θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο, εγώ δεν γνωρίζω. Αλλά εγώ λέω ότι προφανώς ο πρόεδρος δεν τα ήξερε όλα αυτά, θα είχε ξεκαθαριστεί το θέμα πριν γίνει η συγκεκριμένη πρόταση».

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων του Mega για τον αν υπάρχει θέμα και για την παραμονή του Δημήτρη Καμμένου στην ΚΟ των ΑΝΕΛ αν αποδειχθεί ότι οι αναρτήσεις αυτές είναι δικές του, η κυρία Χρυσοβελώνη τόνισε ότι α«πό εκεί και πέρα το τι θα γίνει αν αν αν αν αποδειχθεί κάτι θα το αποφασίσει ο Πάνος Καμμένος». 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ