2015-09-25 16:31:33
Φωτογραφία για Αυτό το άρθρο εδώ και λίγες ώρες έχει κάνει πάταγo - Στο σούπερ μάρκετ… Το αληθινό περιστατικό που συγκλονίζει
Αυτό το άρθρο εδώ και λίγες ώρες έχει κάνει πάταγο Διαβάστε το και θα καταλάβετε:

Με πλησιάζει ένας τύπος με εμφανή τα σημάδια της αθλιότητας μεσα κι έξω και μου λέει έτοιμος να βάλει τα κλαματα «φιλε δεν εχω φαει τιποτα εδω και τρεις μερες».

Του λέω «Πάρτε ο τι θέλετε κι ελατε να με βρείτε στο ταμείο».

Στο σουπερ μαρκετ έπεσε συναγερμός. Ακούω μια ταμία να φωνάζει «Κυριε Νικο, κυριε Νικο ειναι ένας κύριος που ενοχλεί τους πελάτες» Μια αλλη σχολιαζει απο διπλα της χασκογελωντας «Χαχαχα κυριος!». «Ε πως να τον πω» λεει η πρωτη χασκογελωντας κι αυτη.

Την ωρα που ερχεται ο κυριος Νικος για να αποκαταστησει την ταξη φτανει ο τυπος διπλα μου κρατωντας – αν εχετε το θεο σας – ενα γιαουρτι κι ενα μιλκο. Του επαναλαμβανω με εμφαση αυτην την φορα για να τ” ακουσει καλα ο κυριος Νικος «Παρτε ο τι θελετε, ο τι θελετε». Ο ανθρωπος τα χανει και σαστιζει κι ο κυριος Νικος παιρνει το μηνυμα και κανει αμεσως μεταβολη και φευγει.


Πηγαινω στα ταμεια κι ερχεται και με βρισκει ο τυπος μ” ενα πακετο συσκευασμενα ψωμακια, εναν χυμο κι ενα πακετο ζαχαρη. Δεν ξερω γιατι με συγκινησε τοσο πολυ εκεινη η ζαχαρη που δεν κολλαγε με τιποτα με το γιαουρτι, το μιλκο τον χυμο και το ψωμι.

Του πα, παρτε ο τι θελετε κι αυτος εφερε αυτα που σας λεω, τιποτ αλλο. Καταλαβαινετε για τι επιπεδου ψυχικη ευγενεια μιλαμε;

Κι ερχεται μια μ@λ@κισμένη στο ταμειο και του λεει «πηγαινε εξω και περιμενε, θα στα φερει εξω αυτα που σου πηρε» «Στον φιλο μου μιλατε ετσι;» της λεω «Στον φιλο μου μιλατε στον ενικο; Πως τολματε;» Κοκκινησε η γουρουνα κι αυτος χαμογελασε και μου κλεισε το ματι.

Εφυγα πανευτυχης! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ