2015-09-28 23:38:09
Φωτογραφία για Κάτια Ζυγούλη: Μιλά για την καθημερινότητά της με τον Σάκη Ρουβά αλλά και τα τρία παιδιά τους
Η Κάτια Ζυγούλη σε συνέντευξή της στο Votre Βeaute αναφέρθηκε στη καθημερινότητά της με τον Σάκη Ρουβά αλλά και τα τρία παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο και Αριάδνη. Η ίδια παραδέχεται πως άφησε πίσω τη δουλειά της για να βιώσει το μεγάλωμα των παιδιών της.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Ο κόσμος θεωρεί πως οι διάσημοι, νέοι και ωραίοι ζουν σ' έναν ιδανικό κόσμο πνιγμένο στα ροζ συννεφάκια. Πώς είναι πραγματικά η ζωή με τα τρία σας παιδιά;

«Δεν ισχύει ότι ζούμε σε συννεφάκι. Κι εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα, όπως και κάθε γυναίκα που έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με τη μητρότητα, την οικογένεια. Άφησα πίσω τη δουλειά μου γιατί είχα τη δυνατότητα. Ήθελα να βιώσω να βιώσω το μεγάλωμα των παιδιών μου και δεν έχω μετανιώσει για αυτή την απόφαση. Παρόλο που είχα βοήθεια, δεν άφησα κανέναν άλλο να ασχοληθεί μαζί τους. Ήθελα να μη χάσω τίποτα από τη φροντίδα των παιδιών μου».


Ο κόσμος φαντάζεται πως εσύ ή ο Σάκης δεν αλλάξατε ποτέ πάνα στα παιδιά σας.

«Ήμουν συνεχώς εκεί, ήθελα να έχω άμεση επαφή, να ξέρω την κάθε λεπτομέρεια για το τι συμβαίνει. Ήμουν εκεί από επιλογή, το έζησα κι ακόμη το κάνω. Δεν μετανιώνω, το ζω και το χαίρομαι πάρα πολύ. Ζούμε τα παιδιά μας την κάθε στιγμή τους».

Οι παππούδες παίζουν ενεργό ρόλο στη ζωή σας;

«Η παρουσία των παππούδων είναι ανεκτίμητη για τα παιδιά και φυσικά και για μας. Θυμάμαι πως κι εγώ πίστευα ότι έχω τους πιο τέλειους παππούδες του κόσμου. Άλλωστε, όταν θέλουμε να φύγουμε από το σπίτι για κάποιες μέρες είμαστε ασφαλείς όταν ξέρουμε πως οι γονείς μας είναι εκεί και τα παιδιά περνάνε τέλεια. Τα κακομαθαίνουν λίγο, αλλά τελικά τα ξαναβάζω σε τάξη. Τα παιδιά διαχωρίζουν εύκολα τα όρια των σχέσεων».

Μέτα από τρεις εγκυμοσύνες μοιάζεις πιο όμορφη από πριν. Πώς τα κατάφερες;

«Με τις εγκυμοσύνες το σώμα μου άλλαξε πολύ. Δυσκόλεψαν τα πράγματα. Οι εγκυμοσύνες επηρεάζουν το σώμα, το καταπονούν και λειτουργικά. Επιβαρύνεται π.χ. Η μέση. Μετά την τρίτη εγκυμοσύνη αναρωτήθηκα: "Πώς θέλω να κινούμαι, πώς θέλω να είμαι μεγαλώνοντας; Τι ποιότητα ζωής θέλω συνολικά;" Ξεκίνησα γυμναστική, είδα πολύ καλά αποτελέσματα, οπότε και εντατικοποίησα το πρόγραμμα. Παράλληλα έκανα διατροφή, πολύ προσεγμένη, και να' μαστε! Δεν ήταν όμως έτσι πριν τα πράγματα. Πριν τα παιδιά είχα άλλο μεταβολισμό, έτρωγα ό,τι ήθελα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ