2015-10-01 05:45:08
Φωτογραφία για O Ηλίας Κρασσάς μιλά πρώτη φορά για την γυναίκα της ζωής του, Βίκυ Καγιά
Ο Ηλίας Κρασσάς διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του Ο γάμος του με την Βίκυ Καγιά μετρά ήδη ένα χρόνο σχεδόν ενώ την ευτυχία τους ολοκλήρωσε η κόρη τους, Μπιάνκα.

Ο ιδιοκτήτης των Fresh αποκάλυψε στο περιοδικό HELLO πως η ημέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ στην ζωή του και θα την θυμάται πάντα είναι η ημέρα που είδε να ανοίγει το πρώτο κατάστημα του στο Χαλάνδρι.

Ο Ηλίας Κρασσάς έχει μία γεμάτη καθημερινότητα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Άρης Καβατζίκης αναρωτήθηκε ποιο είναι το αντικείμενο που δεν αποχωρίζεται ποτέ και εκείνος είπε: «Η καθημερινότητα μου ξεκινάει και τελειώνει με συνεχή επικοινωνία. Δυστυχώς, δεν μπορώ με τίποτα να αποχωριστώ το κινητό μου».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο επιχειρηματίας έχει και άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και μάλιστα η Βίκυ Καγιά διατηρεί μια πολύ καλή σχέση μαζί τους. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό People είχε πει χαρακτηριστικά «Ο Γιώργος και η Εριέττα, τα παιδιά του Ηλία από τον πρώτο του γάμο, ήταν τα πρώτα παιδιά στη ζωή μου που νιώθω δικά μου. Το ότι είχα περάσει πολύ χρόνο μαζί τους πριν έρθει η Μπιάνκα με χαλάρωσε απέναντι στο θέμα παιδί, με έκανε να συνειδητοποιήσω πως μου άρεσε η οικογενειακή ζωή, μου άρεσαν τα παιδιά στο σπίτι, αγαπούσα να περνώ χρόνο μαζί τους». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ