2015-10-01 17:09:00
Φωτογραφία για Φωτιά σε μονοκατοικία στην Μάνταινα Ξάνθης – Ξεκίνησε από αναπτήρα και κινδύνεψε παιδάκι
Στις φλόγες τυλίχθηκε μονοκατοικία στην ορεινή Μάνταινα, του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη, το βράδυ της Τετάρτης με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή ενός ανήλικου αγοριού και να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η φωτιά ξέσπασε στις 19.45 την στιγμή που μέσα στο σπίτι βρισκόταν μόνο ένα 5χρονο αγοράκι ενώ οι γονείς του έλλειπαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από έναν αναπτήρα και επεκτάθηκε ενώ στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οι γονείς του παιδιού και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ένα όχημα της Π.Υ. Ξάνθης με 3 πυροσβέστες βρέθηκε στην περιοχή ωστόσο σύμφωνα με την Πυροσβεστική “το συμβάν χαρακτηρίστηκε προ αφίξεως” μιας και η πυρκαγιά είχε σβήσει από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας Μ.Α.Ι.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν έπιπλα, είδη ιματισμού, ταπετσαρίες και μοκέτες ενώ ρυπάνθηκε η κατοικία από αιθάλη και εξαιτίας της θερμότητας έπεσαν σοβάδες.

Από τους καπνούς, το ανήλικο τέκνο του ιδιοκτήτη που βρισκόταν μέσα στην οικία, αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης οπού και νοσηλεύεται.

Για τα αίτια του συμβάντος διενεργείται προανάκριση από την Π.Υ. Ξάνθης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ